Winnende studenten ING Jumpstart bekend

13 september 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

ING heeft studenten gevraagd om gouden business ideeën in te sturen waarmee de student meer uit zijn of haar beperkte studentenbudget kan halen. Het ING Jumpstart initiatief is erg succesvol gebleken en uit de vele inzendingen zijn de winnaars gekozen. Twee winnende ideeën zijn door een jury gekozen en één idee is door de facebook fans van ING gekozen.

Winnaars ING Jumpstart bekend gemaakt

In juli introduceerde ING het online platform 'Jumpstart' op Facebook waar studenten hun ideeën kunnen posten en pitchen bij hun medestudenten en ING. De ideeën van Siaskia Denneman, Wesley Malcorps en Sjoerd Sterk kwamen als beste uit de bus en gaan met behulp van ING op de markt gebracht worden. Dit is vanaf 18 september te volgen op de facebook van ING Jongeren en Studenten. 

   ING Jumpstart

Graag stellen wij kort de winnaars aan je voor:

Saskia Denneman
Saskia bedacht dat het ontzettend zonde is dat alle scripties en papers na het behalen van het felbegeerde diploma in lades belanden en onaangetast op de computer blijven staan. ‘Heel zonde’, zo zegt zij zelf, ‘want bedrijven zouden daar veel aan kunnen hebben’. Daarom bedacht zij een platform waarop je scripties online kunt aanbieden zodat bedrijven deze kunnen kopen. Ook kunnen bedrijven hun onderzoeksvragen uitzetten, waar studenten voor hun afstuderen op kunnen reageren.

Wesley Malcorps
Wesley bedacht Students4Development, een online platform dat ontwikkelingswerk met afstudeerstages en minors samenbrengt
Via dit platform kunnen studenten kiezen voor een duurzame stage of minor of gewoon ontwikkelingswerk waarin zij in hun vakrichting werk kunnen doen

Sjoerd Sterk
Sjoerd bedacht samen met zijn compagnons ExtraStufi, een omgekeerde vacaturebank voor technische studenten. Bedrijven zoeken studenten en hebben daar geld voor over, studenten zoeken bedrijven en willen graag extra inkomsten.
ExtraStufi brengt bedrijven en studenten bij elkaar en zorgt dat zowel het bedrijf als de student hiervan profiteert!