Ex ING Manager Paul de Jager wordt adviseur bij IG&H

03 juli 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profielen

Voormalig ING bankier Paul de Jager (45) heeft de overstap gemaakt naar de consultancybranche. Hij is onlangs in dienst getreden bij IG&H Consulting & Interim, een middelgroot adviesbureau uit Utrecht. Bij IG&H zal De Jager zich richten op het verder professionaliseren en uitbouwen van de marktpositie van het adviesbureau in de financiële sector, waaronder banken en verzekeraars. 

Paul de Jager startte zijn carrière in 1994 in het management trainee programma van ING. De eerste jaren werkte hij op het gebied van sales en marketing voor de verzekeringstakken Nationale Nederlanden (NN) en Tiel Utrecht Verzekeringen. Tussen 2000 en 2002 bekleedde hij diverse (leidinggevende) functies bij internationale ING business units. Eind 2002 werd hij benoemd tot directeur marketing bij ING Bank in Polen, een functie die hij tot medio 2007 vervulde. 

Paul de Jager - IG&H Consulting

Vervolgens stapte De Jager uit de bankensector om Algemeen Directeur te worden van Shipmate, een vlaggenproducent met circa 30 medewerkers uit Vlaardingen. Medio vorig jaar werd Shipmate overgenomen door de grotere branchegenoot Faber* uit Amsterdam.

* Faber heeft omzet van €35 miljoen per jaar en 250 werknemers in 12 landen.