Ook Henri den Boer vertrekt bij Nationale-Nederlanden

28 juni 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Na Tom Kliphuis vertrekt nu ook directeur Corporate Clients Henri den Boer per 1 juli bij Nationale Nederlanden.  Den Boer heeft besloten zijn werkzaamheden buiten het bedrijf voort te zetten. Zijn functie was al per 1 juni jl. overgenomen door Michel van Elk, lid van directie NN Leven.  

Door een herstructureringsoperatie van Insurance / Investment Management Europe vinden verschillende wijzingen in het bestuur en de managementposities plaats.

Henri de Boer vertrekt bij Nationale Nederlanden

Henri den Boer
Henri den Boer is sinds 1992 in dienst van ING en heeft diverse management- en salesfuncties bekleed binnen Nationale-Nederlanden, Tiel-Utrecht en RVS. Vanaf 2011 was hij verantwoordelijk voor Corporate Clients, het pensioenbedrijf van Nationale-Nederlanden. “Ik heb het als een voorrecht beschouwd om invulling te geven aan het vertrouwen dat werkgevers en deelnemers in pensioenregelingen van Nationale-Nederlanden hebben gegeven om de regelingen goed uit te voeren. Ik kijk met plezier terug op mijn tijd binnen ING en Nationale-Nederlanden”, aldus Henri den Boer.

Lard Friese, lid van de Management Board ING Insurance EurAsia: “Ik dank Henri voor zijn bijdrage aan ING en Nationale-Nederlanden en wens hem alle succes toe voor de toekomst”.