Full House 2013

Organisatie
Datum
07 juni 2013
Inschrijven voor
06 juni 2013
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Uitnodiging Full House 2013

De toekomst van bankieren is veranderlijk. Toenemende wet- en regelgeving uit Den Haag en Europa zet de banken via de toezichthouders onder druk. Klanten hebben steeds meer kennis en stellen hogere eisen aan hun bank. Innovaties zoals mobiel internet, sociale media en alternatieven voor ‘traditioneel’ bankieren stellen de dienstverlening van banken op de proef. 

Hoe ziet de toekomst van bankieren eruit?

Velen proberen in uitgebreide rapporten deze toekomst te voorspellen. House of Performance gelooft dat je de toekomst kunt creëren door er vanaf morgen zelf mee aan de slag te gaan! 

Wil jij het begin van de toekomst van bankieren alvast ervaren? Kom op 7 juni naar onze Full House “Het verschil tussen de toekomst en morgen” en bouw mee aan de toekomst samen met inspirerende sprekers zoals Jan de Wit (voorzitter parlementaire commissie onderzoek financieel stelsel), toezichthouders en bankiers! 

Programma

Het programma kent diverse vormen: een plenair deel en diverse breakoutsessies.

12:00 uur Inloop met broodjes
13:00 uur Plenaire sessie
14:15 uur Breakoutsessies
17:00 uur Borrel

De plenaire sessie

1.De toekomst van bankieren gezien vanuit de politiek

Jan de Wit, voorzitter parlementaire commissie onderzoek financieel stelsel gaat in op vragen zoals: "Hoe staat het met de bevindingen van de Tijdelijke Commissie Onderzoek Financieel Stelsel? Welke impact zal de politiek hebben op de toekomst van bankieren?" 

2.Hoe kan de toekomst vanaf morgen beginnen?

Hoe denken klanten over de toekomst van bankieren? Hoe kijken bankiers zelf naar de toekomst? Presentatie onderzoek door House of Performance. 

De Breakoutsessies

1.Dialoog tussen bankiers en de politiek

Hoe kunnen bankiers en politici samenwerken om te bouwen aan de toekomst? Hoe kun je als bankier meedenken en vooruitlopen op wet- en regelgeving i.p.v. deze te volgen? 

2.Building the future with Organisational Behaviour Management

Snel en effectief beïnvloeden van het gedrag binnen de bank is de sleutel tot succesvol inspelen op de klantwensen en de eisen vanuit wet- en regelgeving. Ervaar hoe je op een nieuwe manier gedrag kunt analyseren en veranderen. 

3.Leren is de sleutel tot de toekomst 

In een complexe omgeving met veranderende wensen en eisen heeft de toekomst voorspellen weinig zin. Succesvolle bankiers zijn zij die hun organisatie snel kunnen laten leren van de veranderende omstandigheden in de markt en de politiek. Ervaar wat er nodig is om je organisatie te laten leren.

Wees welkom

Nieuwsgierig en enthousiast geworden van het programma? Wees van harte uitgenodigd om deel te nemen aan Full House 2013. 

Via het online inschrijfformulier kan je jezelf (en een relatie) eenvoudig en snel aanmelden. Kosten voor deelname: 1 persoon EUR 95,-*, 2 personen EUR 150,-* (*prijzen zijn exclusief BTW). 

Event informatie

Organisatie: House of Performance

Datum: 07 juni 2013

Inschrijven voor: 06 juni 2013

Type event:

Doelgroep: Professionals