Inhousedag

Organisatie
Datum
15 mei 2013
Inschrijven voor
06 mei 2013
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Meerdere keren per jaar organisert de AFM een Inhousedag. Tijdens deze dag zullen meerdere sprekers jou kennis laten maken met verschillende aspecten van het vak. Tegelijkertijd streven we ernaar een directe link te leggen met actualiteiten en worden de diverse invalshoeken van het toezicht belicht (zowel kapitaalmarkten als financiële ondernemingen).

Het programma

Tijdens het toezichtspel ga je zelf aan de slag met een casus om je te laten ervaren voor welke uitdagingen een Toezichthouder kan komen te staan. Tot slot zijn er een aantal informele momenten waar ook een aantal jonge AFM’ers en Trainees voor worden uitgenodigd, zodat je kennis kunt maken met medewerkers met uiteenlopende achtergrond en ervaring. De feedback die we terugkrijgen van deelnemers over bovengenoemd programma is bijzonder positief. Bekijk de website om je aan te melden voor de eerstvolgende inhousedag!

Voor wie?

Wij verwelkomen je graag wanneer je in de laatste fase van je studie zit of bijna bent afgestudeerd. Studierichting is minder belangrijk maar voor de hand liggende opleidingen zijn (algemene- en/of financiële) economie, bedrijfskunde, econometrie, psychologie, (financieel) recht, sociale wetenschappen, sociologie, wis- en natuurkunde. Uiteindelijk is de studierichting ondergeschikt aan (bij voorkeur aantoonbare) motivatie. Omdat er vaak meer inschrijvingen zijn dan beschikbare plaatsen maken we een selectie op basis van CV.

Aanmelden

De eerstvolgende inhousedag is op 15 mei. Wil jij ook meer weten van AFM als werkgever, onze starterfuncties of traineeships? Meld je dan voor 6 mei aan door je CV, motivatie en je cijferlijst te sturen naar inhousedag@afm.nl. We nemen in de loop van mei contact met je op.

Event informatie

Organisatie: Autoriteit Financiële Markten

Datum: 15 mei 2013

Inschrijven voor: 06 mei 2013

Type event:

Doelgroep: Studenten