Leaders in Finance AML Event Nederland 2022

Organisatie
Datum
06 oktober 2022
Inschrijven voor
06 oktober 2022
Type event
Seminar
Doelgroep
Open
Locatie
Santpoort-Noord
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Net als vorig jaar komen op dit event de AML/KYC leiders vanuit de hele keten van de witwasbestrijding samen. In 2021 waren 150 deelnemers van meer dan 50 financiële, andere private en publieke instellingen aanwezig op het event.

Het event is gericht op leidinggevenden in de financiële sector (betrokken bij witwasbestrijding en KYC) en daarnaast op de AML ketenpartners, zowel publiek als privaat. Functionarissen zijn: directeuren, managers en teamleiders. 

Met het Leaders in Finance AML Event willen we veel bereiken!

Allereerst de (financiële) professionals in de Nederlandse witwasbestrijding bij elkaar brengen en kennisdeling faciliteren. 

Daarnaast hopen we bij te dragen aan de verdere samenwerking tussen de verschillende ketenpartners, onder andere doordat nieuwe relaties worden gelegd en bestaande relaties verder worden uitgebouwd. 

Tot slot, wat we bovenal willen bereiken is dat alle deelnemers enthousiast en vol energie weer in de trein of in de auto stappen na afloop van het event. 

Een selectie van de sprekers

Jort Kelder (dagvoorzitter), Mark Nuvelstijn (CEO Bitvavo en keynote-spreker), Robin de Jongh (MD Detecting Financial Crime ABN AMRO), Iris Sluiter (Hoofd FEC-eenheid), Karin Stillebroer – de Jong (Partner Forensic & Financial Crime Deloitte), Helène Erfetemijer (KYC Lead ING), Hilko van Rooijen (Director Forensic & Financial Crime Deloitte), Baldwin Kramer (Partner Forensic & Financial Crime Deloitte), Ebbe Negenman (CRO Knab), Norbert Siegers (CEO Transactionmonitoring Netherlands), Pieter Tops (Bijzonder Hoogleraar Universiteit Leiden), Irik van der Geld (Tribe Lead KYC Tech Rabobank), Willemieke van Gorkum (DNB).

Chatham House Rule

Het AML Event wordt gehouden onder de Chatham House Rule. Het basisprincipe dat de vertrouwelijkheid van de bron van de verkregen informatie tijdens het event waarborgt. We gebruiken de regel om ervoor te zorgen dat er ruimte is voor vrije discussie.

Event informatie

Organisatie: Leaders in Finance

Datum: 06 oktober 2022

Inschrijven voor: 06 oktober 2022

Type event: Seminar

Doelgroep: Open

Locatie: Santpoort-Noord