Hypotheken Event

Organisatie
IIR
Datum
08 februari 2022
Inschrijven voor
07 februari 2022
Type event
Seminar
Doelgroep
Open
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Koploper worden, zijn en blijven in de veranderende hypotheekmarkt: zo realiseert u het (niet)

Fiscale wijzigingen, verduurzaming, digitalisering; er wordt van u gevraagd om op al deze veranderingen in de hypotheekmarkt in te spelen en deze te internaliseren in uw organisatie.

Processen en systemen moeten zo georganiseerd zijn dat ze voldoen aan wet- & regelgeving en internbeleid. Hoe zorgt u dat u met uw organisatie wendbaar en klantgericht bent en blijft om de competitie aan te kunnen en deze een stap voor te blijven?

Een goed ingerichte organisatie geeft ruimte aan beslissers om te gaan voor lange termijn doelen en kunnen toekomstscenario’s ontwikkelen. Dit maakt het voor een bedrijf gemakkelijker om leider op een markt te blijven en te worden.

Digitale expertise is onontbeerlijk om een toekomstgerichte organisatie te bouwen.

Tijd om inhoud, proces en mensen in de hypotheekmarkt onder de loep te nemen. Verandert er nu echt zo veel in de hypotheekmarkt? Tijdens het Hypotheken Event 2022 wordt de status quo uitgedaagd door andersdenkende sprekers en verrassende casussen.

Adviesraad

IIR is dé hypotheken expert in de markt van conferenties en opleidingen. Wij bieden een volledig portfolio dat aansluit op de doorlopende informatiebehoefte bij professionals en beslissers in de hypothekensector. Ons streven naar de beste kwaliteit, kenmerkt zich door de samenstelling van het eventprogramma in nauw overleg met een deskundige adviesraad en experts. Ieder adviesraadlid draagt vanuit zijn eigen vakgebied bij aan de waarborging van de kwaliteit van deze conferentie. De experts uit de sector delen tijdens het Hypotheken Event 2022 hun kennis, expertise en ervaringen.

Event informatie

Organisatie: IIR

Datum: 08 februari 2022

Inschrijven voor: 07 februari 2022

Type event: Seminar

Doelgroep: Open

Locatie: Utrecht