Financieel management voor juristen - 3-daagse opleiding

Organisatie
IIR
Datum
13 januari 2021
Inschrijven voor
11 januari 2021
Type event
Business Course
Doelgroep
Juridisch professionals
Locatie
Breukelen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Als jurist bent u betrokken bij tal van financiële situaties. Zo legt u financiële afspraken vast in contracten of schat u financiële risico’s in. Wellicht bent u ook betrokken bij fusies en overnames, runt u een eigen advocatenpraktijk, of bent u legal business partner. Weet u voldoende af van financieel management om dit effectief in te zetten in uw juridische werk? 

In samenwerking met Nyenrode Business Universiteit organiseert kennis- en netwerkorganisatie IIR de driedaagse opleiding 'Financieel management voor juristen'. Het motto van de opleiding is: complexe financiële zaken worden simpel en helder door een juridische bril. Deze training geeft onder meer inzicht in: 

  • Hoe strategische en financiële keuzes in een organisatie gemaakt worden.
  • De jaarrekening en het boekhoudkundig proces.
  • Hoe verschillende stakeholders ondernemingen waarderen.

Deze opleiding is bedoeld voor advocaten, partnerts, bedrijfsjuristen en general counsels die meer kennis willen van verschillende aspecten van financieel management. Als bedrijfsjurist wilt u snappen hoe financiële keuzes in uw organisatie worden gemaakt of met welke financiële informatie managers bepaalde keuzes maken. U geeft juridisch advies over financiële zaken of wilt meer inzicht in financiële risico’s die een bedrijf loopt.

De opleiding is ook bedoeld voor advocaten bijvoorbeeld in de fusie- en overnamepraktijk, het ondernemingsrecht, financieel recht of toezichtrecht. U wilt snappen waarom er welke keuzes worden gemaakt door de verschillende partijen aan tafel en hoe u hier beter op in kunt spelen. Ook als u een eigen advocatenkantoor runt en meer kennis wilt van de financiële kant is de opleiding voor u geschikt.

Meer informatie en inschrijven is mogelijk via de button aan de rechterkant van deze pagina. De opleiding is zowel fysiek als online te volgen. 

Event informatie

Organisatie: IIR

Datum: 13 januari 2021

Inschrijven voor: 11 januari 2021

Type event: Business Course

Doelgroep: Juridisch professionals

Locatie: Breukelen