Live seminar 'Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding'

Organisatie
Datum
10 februari 2020
Inschrijven voor
07 februari 2020
Type event
Seminar
Doelgroep
Finance professionals
Locatie
Hilversum
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het nieuwe live seminar van NIBE SVV op 10 februari gaat over Trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding. Wat zijn de trends in verzekeringsfraude en hoe kunt u actief bijdragen aan het signaleren en aanpakken van deze fraude? Op het programma staan de trends in fraude, digitalisering, preventie, gedrag en innovatie en opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude. Ook gaat het webinar in op de plannen en pogingen om meer en sneller fraudeurs voor de rechter te krijgen.

Medewerkers die werkzaam zijn binnen de financiële dienstverlening kunnen elk jaar een reeks van vier live webinars volgen om hun vakmanschap verder te ontwikkelen. De webinars worden aangeboden door NIBE-SVV en kennen het thema ‘Focus op vakmanschap’. Vakgenoten, maar ook hoogleraren en auteurs bieden de kijker nieuwe inzichten aan de hand van actuele praktijkcases.

Fraudebestrijding

Houdt u zich binnen de bancaire sector bezig met (de bestrijding van) fraude en bent u benieuwd naar de ontwikkelingen hiervan in het vakgebied verzekeringen? Kijk dan naar het nieuwe webinar op 10 februari. Centraal staan de trends in verzekeringsfraude en fraudebestrijding. Onze host Jeanette Hadderingh gaat in gesprek met Anne Sonnenschein, Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit en Marcel Bouwman, hoofd Anti-fraude bij Nationale Nederlanden en voorzitter van de Kamer Verzekeringsfraude van het Institute for Financial Crime.

Programma webinar

  • De trends in verzekeringsfraude
  • Digitalisering
  • Opmerkelijke en veelvoorkomende vormen van fraude
  • Plannen en pogingen om fraudeurs sneller voor de rechter te krijgen
  • Innovatie in signalering en aanpak van verzekeringsfraude 

Maandag 10 februari van 20.30 tot 21.15 uur. 

Aanmelden kan hier. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Event informatie

Organisatie: NIBE SVV

Datum: 10 februari 2020

Inschrijven voor: 07 februari 2020

Type event: Seminar

Doelgroep: Finance professionals

Locatie: Hilversum