Online Lunch & Learn Sessie Master Fiscaal Recht

Organisatie
Datum
06 februari 2020
Inschrijven voor
05 februari 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Business professionals
Locatie
Breukelen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij benieuwd naar de Master Fiscaal Recht maar heb je niet de tijd om naar Nyenrode te komen? Wij zorgen ervoor dat je tijdens jouw lunch op een laagdrempelige manier kennis maakt met Nyenrode en onze Master.

Tijdens de Lunch & Learn Sessie doe je online en in korte tijd kennis op over de Master Fiscaal Recht. Je maakt op afstand, in een interactieve setting, kennis met het programma management, hoort de ervaringen van een (oud) student en hebt de mogelijkheid om zowel inhoudelijke als praktische vragen op ons af te vuren.

Na deze online sessie:

  • Weet je wat de Master Fiscaal Recht precies inhoudt en wat voor jou de Return on Education is.
  • Ben je op de hoogte van alle praktische zaken omtrent de opleiding.
  • Leer je van de ervaringen van anderen.
  • Zijn gemakkelijk en snel al jouw vragen over de opleiding beantwoord.

Aanmelden

Je kan kosteloos aan deze sessie deelnemen. Omdat wij deze sessie interactief insteken en ieder de mogelijkheid willen geven om gedurende dit half uur vragen te stellen, werken wij met een maximaal aantal deelnemers. Zorg er daarom voor dat je je op tijd aanmeldt.

Vul hiervoor het aanmeldformulier in. Zie hiervoor de inschrijfbutton aan de rechterkant van de webpagina. Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.

Voorafgaand aan de sessie ontvang je eveneens een mail met hierin jouw inloggegevens en de weblink om deel te nemen. Omdat we graag alle vragen in een half uur tijd beantwoord zien en we natuurlijk niet willen dat je iets mist, verzoeken we jou graag om op tijd in te loggen.

Event informatie

Organisatie: Nyenrode Business Universiteit

Datum: 06 februari 2020

Inschrijven voor: 05 februari 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Business professionals

Locatie: Breukelen