Belevingssessie Modulair Executive MBA |23 januari

Organisatie
Datum
23 januari 2020
Inschrijven voor
22 januari 2020
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Business professionals
Locatie
Breukelen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Met de Modulair Executive MBA studeer je naast je baan wanneer het jou uitkomt aan de zaken die het best aansluiten bij jouw werk en ambities.

Persoonlijke ontwikkeling en groei staan centraal in alle 10 te volgen modules. Je neemt je eigen cases mee vanuit de praktijk en gaat hier samen mee aan de slag zodat je het direct kan toepassen.

Tijdens de belevingssessie ontvang je meer informatie over deze modulaire vorm van de Executive MBA en maak je kennis met de MBA staf, alumni en huidige deelnemers. Daarnaast neem je deel aan een interactief college van één van onze kerndocenten. Je ervaart het niveau van de modules en de manier van college geven. Op die manier proef je de sfeer en maak je kennis met Nyenrode en het programma.

Aanmelden

Aanmelden kan kosteloos via de hiernaast weergegeven inschrijfbutton. Je ontvangt van na aanmelding een bevestigingsmail.

Persoonlijk opleidingsadvies

Wil je je direct aanmelden voor één van de modules of een persoonlijk opleidingsadvies? Lees meer op de algemene Modulair Executive MBA-pagina, kies een track/module of neem contact op met opleidingsadviseur Iësta, Judith of Karin.

Event informatie

Organisatie: Nyenrode Business Universiteit

Datum: 23 januari 2020

Inschrijven voor: 22 januari 2020

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Business professionals

Locatie: Breukelen