Jaarcongres Witwassen

Organisatie
Datum
28 november 2019
Inschrijven voor
27 november 2019
Type event
Seminar
Doelgroep
Finance professionals
Locatie
Breukelen
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Op 28 november vindt in Breukelen voor de elfde keer het Jaarcongres Witwassen plaats. Tijdens deze dag komen belanghebbenden uit de hele keten bijeen om te spreken over ontwikkelingen in witwassen en meer specifiek de aanpak ervan. Vertegenwoordigers uit allerlei richtingen zijn aanwezig, onder meer vanuit het OM, toezichthouders, journalistiek en de wetenschap. Natuurlijk kan ook de bankensector niet ontbreken, namens de NVB spreekt voorman Chris Buijink de aanwezigen toe.

Naast bespreking van actuele Wwft-casuïstiek is er onder meer aandacht voor de ervaringen met de aanscherping van de regulering van trustkantoren (Wtt2018) en witwasrisico’s bij cryptovaluta. De jaarlijks op het congres te bespreken stroom witwasjurisprudentie laat zien dat ook de opsporings- en vervolgingsinstanties niet stilzitten en dat het normatief kader inzake witwassen continu wordt aangescherpt.

Het programma loopt van 9.00 tot ongeveer 18.00 en laat sprekers uit verschillende beroepsrichtingen aan het woord. Bekijk voor meer informatie het volledige programma van het congres.

 

 

Event informatie

Organisatie: Kerckebosch

Datum: 28 november 2019

Inschrijven voor: 27 november 2019

Type event: Seminar

Doelgroep: Finance professionals

Locatie: Breukelen