Inhousedag voor Quants 2019

Organisatie
Datum
27 februari 2019
Inschrijven voor
17 februari 2019
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Zie omschrijving
Locatie
Amsterdam
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Passen jouw kwantitatieve skills bij het complexe en uitdagende werk van De Nederlandsche Bank (DNB)? En ben jij benieuwd hoe het is om deze werkzaamheden uit te voeren in het hart van de economie? Meld je dan nu aan voor de DNB Inhousedag voor Quants!

De inhousedag

De inhousedag geeft jou de kans om kennis te maken met het werk van kwantitatieve collega’s uit verschillende hoeken van DNB tijdens de speeddate sessie, een toffe case te maken en na afloop gezellig te borrelen met DNB’ers.

Deze inhousedag vindt plaats bij DNB in Amsterdam op woensdag 27 februari 2019 van 12:45 uur tot 18:00 uur.

Voor wie

Je bent een ambitieuze academische student die de kans wil grijpen om kennis te maken met het werk van DNB. Je zit in je derde jaar van de bachelor of de masterfase van je studie econometrie, actuariaat, operationele research, wiskunde, informatica, (technische) natuurkunde of een soortgelijke kwantitatieve studie. Of je bent net afgestudeerd met maximaal één jaar werkervaring. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de financiële sector.

Meer informatie

Adriëtte Hummel, campus recruiter, campusrecruitment@dnb.nl, +31 6 3102 8763.

Aanmelden

Schrijf je uiterlijk zondag 17 februari 2019 in met je CV en een korte motivatie (max. 150 woorden). Er is plaats voor maximaal 25 studenten. Uiterlijk woensdag 20 februari ontvang je bericht of je bent geselecteerd voor deelname.

Event informatie

Organisatie: De Nederlandsche Bank

Datum: 27 februari 2019

Inschrijven voor: 17 februari 2019

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Zie omschrijving

Locatie: Amsterdam