Meet & Greet

Organisatie
Datum
29 mei 2018
Inschrijven voor
23 mei 2018
Type event
Inhousedag
Doelgroep
Young Professionals
Locatie
Utrecht
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Ben jij recent afgestudeerd aan een HBO- of WO-opleiding en zie je een traineeship binnen de financiële dienstverlening wel zitten? Meld je dan aan voor één van onze twee Meet & Greets op dinsdag 29 mei en maak kennis met de mogelijkheden die wij jou als Young Professional te bieden hebben.

Het doel van de Meet & Greet is simpel: op een informele manier kennismaken met elkaar. Wij zorgen daarnaast voor een interactieve workshop met als thema Happiness @ Work: ambities! waarin we je helpen jouw ambities te formuleren en realiseren. Uiteraard sluiten we de sessie af met een hapje en een drankje.

● Locatie: O-plek, Weerdsingel WZ 8 Utrecht
● Datum: dinsdag 29 mei
● Tijd: 09:30 tot 12:30 of 14:00 tot 16:30 uur

Programma

→ Ontvangst en korte introductie organisatie
→ Workshop Happiness @ Work: ambities!
→ Speeddate met managers en afsluitende borrel

Lijkt het je leuk om kennis te maken? Stuur dan je contactgegevens en curriculum vitae, of een link naar je LinkedIn-pagina naar recruitment@welten.eu uiterlijk vóór 23 mei. We hebben namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

We ontmoeten je graag tijdens de Meet & Greet en wie weet sluit je bij een wederzijdse klik de sessie af met een contractaanbod bij Welten!

Nu al benieuwd naar de ontwikkelmogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Bekijk alle informatie over Traineeship De Nieuwe Financieel Professional op deze pagina.

Event informatie

Organisatie: Welten

Datum: 29 mei 2018

Inschrijven voor: 23 mei 2018

Type event: Inhousedag

Doelgroep: Young Professionals

Locatie: Utrecht