Webinar: ‘De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional’

Organisatie
Datum
09 april 2018
Inschrijven voor
07 april 2018
Type event
Seminar
Doelgroep
Beleggingsprofessionals
Locatie
Online
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Beleggen is gebonden aan strengere regels. Denk aan de nieuwe ESMA-richtsnoeren vanuit MIFID II die op 3 januari zijn ingegaan. Maar welke gevolgen heeft de nieuwe wetgeving precies? Wat betekent dat voor het nationaal regime? En hoe zwaar telt het belang van de klant? Maar vooral: hoe behoudt of krijgt u toegevoegde waarde als beleggingsprofessional? Gastspreker Michiel van Vugt vertelt er alles over in dit webinar.

Michiel van Vugt is Manager Financieel Adviseurs bij NNEK Vermogensbeheer, lid van de DSI Adviescommissie, lid van de FVP Evenementencommissie en schrijver van het boek ‘Net Iets Slimmer’. Hij helpt financieel adviseurs met hun dienstverlening rondom vermogen. Met zijn blogs en presentaties schudt hij mensen graag wakker. Hij is ervan overtuigd dat u nu en straks het beste uit uw leven moet halen. Zijn motto: maak een plan voor uw leven, zodat u niet eindigt in dat van iemand anders. Het is ook de boodschap van zijn boek. Daarin geeft hij tips om betere (financiële) beslissingen te nemen.

Datum en tijd
Maandag 9 april 2018 van 20.30 tot 21.15 uur

Gastspreker
Michiel van Vugt
Manager Financieel Adviseurs

Het webinar ‘De toegevoegde waarde van de moderne beleggingsprofessional’ maakt deel uit van de reeks ‘Focus op Vakmanschap’. Vooral vanwege het interactieve karakter – er is gelegenheid om gedurende de live-uitzending vragen te stellen – worden onze webinars goed bekeken. Op een ander tijdstip zijn ze on demand terug te kijken.

Event informatie

Organisatie: NIBE SVV

Datum: 09 april 2018

Inschrijven voor: 07 april 2018

Type event: Seminar

Doelgroep: Beleggingsprofessionals

Locatie: Online