Fintech: the next step

Organisatie
Datum
13 november 2017
Inschrijven voor
13 november 2017
Type event
Seminar
Doelgroep
Finance Professionals
Locatie
Web(inar)
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Het fenomeen fintech, financial technology, staat momenteel volop in de belangstelling.  Het is er inmiddels alweer een aantal jaren en groeit nog steeds in omvang en betekenis. Wat hebben de fintech-ontwikkelingen ons tot nu toe gebracht? En wat zijn de verwachtingen voor de nabije en verdere toekomst?

In dit  webinar praat programmamanager Sjon Post van Computrain u bij over fintech. Wat is fintech precies? Is fintech alleen disruptief of biedt fintech ook kansen? Wat is de betekenis van fintech voor productontwikkeling en voor de kennis van klanten en doelgroepen? En wat is de impact op mens, werk en maatschappij?

Fintech is wijdverspreid. Zo speelt de technologie een belangrijke rol bij onder andere Hypotheken, Betalingsverkeer, Trading, Financieren, Zorg en Verzekeren. Kennis over fintech is daarom onmisbaar. En niet alleen als u werkzaam bent in de financiële sector. Iedereen heeft ermee te maken: wanneer u internetbankieren gebruikt, uw geld automatisch laat beleggen door Binck Forward of communiceert met een chatbot. We laten u voorbeelden zien uit binnen- én buitenland.

Na het webinar bent u weer helemaal bij!

Het webinar ‘Fintech: the next step’, onderdeel van de succesvolle reeks ‘Focus op Vakmanschap’, wordt live uitgezonden op maandagavond 13 november van 20.30 tot 21.15 uur. Deelnemers aan dit interactieve webinar kunnen uiteraard ook weer hun eigen vragen stellen. Het webinar is ook op een ander tijdstip on demand  terug te kijken.

Programma webinar

Onderwerpen in dit webinar over fintech:

  • Wat is een fintech?
  • Wat is de belofte die fintech-bedrijven doen?
  • Fintech’s in Nederland
  • Oud versus nieuw
  • Technologie achter de fintech
  • Wat brengt de toekomst?

Datum en tijd

13 november van 20.30 tot 21.15 uur

Over ‘Focus op Vakmanschap’

Vorig jaar zijn we van start gegaan met de webinarreeks ‘Focus op Vakmanschap’. Met gemiddeld 986 views per webinar en een gemiddelde waardering van 8 mogen we spreken van een groot succes. Daarom zetten we deze reeks dit jaar voort. Zo bieden wij u opnieuw een uitgelezen kans om online en vanaf uw eigen locatie de ontwikkelingen in uw vakgebied te volgen.
 
Tijdens de live webinars behandelen professionals, hoogleraren en auteurs uit de financiële dienstverlening relevante thema’s. De webinars zijn op elk device te volgen, verschaffen nieuwe inzichten, bieden interactie en ondersteunen u in uw vakontwikkeling. Mocht u toch even van uw plek moeten, dan kunt u eenvoudig pauzeren. Als het tijdstip überhaupt niet uitkomt, kunt u het webinar later on demand terugkijken. De webinars bieden overigens ook een mooie aanleiding om met vakgenoten in gesprek te gaan over de actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Dat noemen wij in één woord verantwoord.

Event informatie

Organisatie: NIBE SVV

Datum: 13 november 2017

Inschrijven voor: 13 november 2017

Type event: Seminar

Doelgroep: Finance Professionals

Locatie: Web(inar)