Rabobank - Rendement Event II

Organisatie
Datum
08 december 2016
Inschrijven voor
08 december 2016
Type event
Doelgroep
Rabobankiers
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Na een succesvolle eerste editie in september, organiseren wij 8 december voor de tweede maal het Rabobank Rendement Event, nu in het Amsterdamse Bos bij hockeyclub AH&BC. Een bijzondere locatie midden in het hart van een omgeving waar je de topsport voelt en hoort.

Voorspellend inzicht in het werkgebied

We leggen het kort uit: De nieuwste technieken en inzichten uit data leveren diepgaand inzicht in de potentie en voorspelbaarheid van de eigen klantenportefeuille. En van het totale werkgebied. Vervolgens gaat het om het volledig dáárop afstemmen van de interne organisatie en de bijbehorende acties.

Drie doorslaggevende elementen versterken elkaar. De ervaring met het werkgebied van de lokale Rabobank, aangevuld met feitelijke data over het werkgebied én de beste manier van werken. Alleen dan is iedere aan marketing besteedde euro, en elk uur van de adviseur met zekerheid het meest rendabel.

Programma


15.30    Ontvangst

16.00    Hoe je kampioenen maakt

16.40    Introductie in big data

17.15    Workshops I & II: Big data als versneller

18.15    Plenaire afsluiting & borrel

19.00    Einde

Workshops: Van marktkennis naar marktkapitalisatie

In de workshops maak je kennis met de innovatieve werkwijze die op een gestructureerde manier naar jouw doelstelling leidt.

Workshop I: Hoe vergroot mijn bank het hypotheek volume en marktaandeel?

Workshop II: Hoe vergroot mijn bank het aantal private-bankers en het belegde vermogen?

Er is gelegenheid om aan een van beide workshops deel te nemen. 

En hoe je kampioenen maakt

Als warming up voor de workshops geeft Max Reckers – voormalig chief data analist van Bayern München, Manchester United en Oranje – een unieke kijk achter de schermen. De verregaande professionalisering van topsportteams vereist van spelers dat elke beweging tot rendement moet leiden. Uitgebreide data-analyses per speler laten tegenwoordig precies de juiste performance indicatoren zien die de coach meeneemt in zijn beslissingen. Dit gaat al veel verder dan menigeen denkt. Max laat zijn hoe ver.

Max Reckers

Sinds enkele jaren maakt Max deel uit van de staf van Louis van Gaal. Bij AZ (2007-2009) en Bayern München (2009-2011) deed hij dit in de rol van innovation architect en video analist. Daarna als performance analist bij het Nederlands elftal (2012-2014) en tot voor kort bij Manchester United.

Ook Rabobankier én er graag bij zijn? Neem dan contact op met Mischa van den Broeck

Event informatie

Organisatie: EIFFEL

Datum: 08 december 2016

Inschrijven voor: 08 december 2016

Type event:

Doelgroep: Rabobankiers