Debt Solutions Inhousedag 2016

Organisatie
Datum
13 mei 2016
Inschrijven voor
08 mei 2016
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

In de schoenen te staan van een echte zakenbankier? Tijdens de Debt Solutions inhousedag bereid je, samen met jouw team van medestudenten, een transactievoorstel voor om een acquisitie te financieren. Jij en je team zullen één van de potentiele kopers adviseren die van plan is een zeer gewild bedrijf over te nemen. Je adviseert jouw klant over de beste combinatie van schuldproducten en eigen vermogen. Daarnaast zal je voorstel (en analyse) getoetst worden door het kredietcomité van ABN AMRO, dat goedkeuring voor deze deal moet geven. Ben jij in staat om het hoofd koel te houden en jouw klant advies op maat te geven in dit complexe vraagstuk? Schrijf je dan in voor de Debt Solutions inhousedag. 

Tijdens deze dag ervaar je hoe het is om te werken bij ABN AMRO en binnen Debt Solutions. Je leert meer over de stage mogelijkheden en je krijgt een goed beeld van wat je kunt verwachten tijdens het Corporate Banking Graduate Programme (CBGP). Ook zijn tijdens deze dag onze graduates aanwezig die al je vragen kunnen beantwoorden tijdens een speeddate sessie. De dag wordt afgesloten met een boottocht over de Amsterdamse grachten, waar meerdere van onze collega’s aanwezig zijn.

Wat is Debt Solutions?

Debt Solutions is dé toonaangevende franchise op het gebied van financieringen en werkt in de voorhoede van de financiële markten. Ons team faciliteert en structureert complexe schuldproducten, is actief in het uitgeven van obligaties op de kapitaalmarkten en biedt de beste oplossing voor alle mogelijke financiële situaties waardoor bedrijven in staat zijn overnames te doen, grote investeringen kunnen maken en voldoende financiële slagkracht behouden. Wij adviseren multinationals alsook financiële instellingen over hun kapitaalstructuur en liquiditeitsbehoeften. Onze kennis en solide financiële oplossingen worden gebruikt in zowel Europa, Noord-Amerika, Azië en Brazilië. Wil je inzicht krijgen in één van onze veelbesproken transacties? Kijk dan op:

 www.abnamro.com/en/clients/commercial-merchant-banking/client-stories/reggefiber/index.html

Corporate Banking Graduate Programme - Debt Solutions

Tijdens het Corporate Banking Graduate Programme ben je onderdeel van het Debt Solutions team voor drie jaar en word je opgeleid tot een professional binnen de financiële wereld. Het programma biedt je de mogelijkheid om gespecialiseerde kennis op te doen over het structuren van leningen en kapitaalmarkttransacties.

Het programma bestaat uit verschillende rotaties van drie tot zes maanden. Drie van deze rotaties vinden plaats binnen Debt Solutions en de vierde rotatie vindt buiten onze afdeling plaats, bij bijvoorbeeld Risk, Corporate Finance of Energy, Commodities & Transportation (ECT). Tijdens de laatste rotatie werk je voor één van onze kantoren in het buitenland.

Gedurende het Corporate Banking Graduate Programme volg je een uitgebreid trainingsprogramma gegeven door Nyenrode van vijf weken waarbij de nadruk ligt op het vergaren van algemene bancaire kennis en je persoonlijke ontwikkeling. Naast deze soft-skill trainingen krijg je, samen met anderen binnen Corporate Banking, ook verscheidene technische trainingen. 

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze studenten, in hun 3e jaar of Master,  met duidelijke financiële affiniteit. 

Je kunt je aanmelden door je CV + cijferlijsten te uploaden. Let op: upload je cijferlijsten in plaats van een motivatiebrief. Deadline is 8 mei 2016 om 00:00

Meer informatie

Wil je meer weten over de Debt Solutions inhousedag? Neem dan contact op met onze Graduate Recruiter,  Annah Voit via 06 19303447 of stuur een mail naar annah.voit@nl.abnamro.com

Wat: Debt Solutions inhousedag
Wanneer: Vrijdag 13 mei van 10.00 - 19.30
Waar: Amsterdam, Gustav Mahlerlaan 10
Aanmelden: 8 mei 2016 om 00:00

Event informatie

Organisatie: ABN AMRO

Datum: 13 mei 2016

Inschrijven voor: 08 mei 2016

Type event:

Doelgroep: Studenten