ING Retail Banking lunch – 28 oktober

Organisatie
ING
Datum
28 oktober 2015
Inschrijven voor
23 oktober 2015
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Werken bij ING is werken in een dynamische omgeving. ING is erop gericht de financiële dienstverlening aan onze klanten gemakkelijker te maken. Als Retail Banking trainee ben je continu bezig om de dienstverlening van ING te verbeteren. Om financiële zaken voor onze klanten eenvoudiger en transparanter maken. De behoeften van de klant staan te allen tijde centraal.

Lijkt dit je interessant en wil jij als trainee impact hebben op de toekomst van bankieren? Ontdek je toekomstmogelijkheden en meld je aan voor de informeleRetail Banking lunch op woensdag 28 oktober van 12:00 - 13.30 uur.

Jouw carrièremogelijkheden

Binnen het ING traineeship heb je de mogelijkheid om je leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen en je voor te bereiden op senior management functies. In dit programma, dat drie jaar duurt, geef je jouw carrière helemaal zelf vorm. Tijdens het traineeship werk je binnen diverse afdelingen, zo leer je ING op verschillende manieren kennen. Daarnaast volg je intensieve trainingen en is het een periode vol uitdagingen. Zo haal je het beste uit jezelf  en kun je echt een verschil maken, voor ING én voor jezelf.

Tijdens deze lunch maak je kennis met onze Retail Banking trainees en recruiter. Je krijgt de gelegenheid om al je vragen te stellen over ING, werken bij ING en het ING traineeship.

We kijken er naar uit je te ontmoeten en horen dan graag wat jouw ideeën zijn over hoe jij bankieren wil veranderen. How will you change banking?

Wil je deze lunch bijwonen?

Interesse om te starten in het traineeship Retail Banking? En wil jij je laatste vragen stellen aan de trainees? Mail je CV uiterlijk vrijdag 23 oktober naar lieke.van.geelen@ing.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met Lieke van Geelen op +31 (0)6 1024 1371.

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 28 oktober 2015

Inschrijven voor: 23 oktober 2015

Type event:

Doelgroep: Professionals