Retail Banking & Commercial Banking Inhousedag

Organisatie
ING
Datum
06 mei 2015
Inschrijven voor
30 april 2015
Type event
Doelgroep
WO studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden
De financiële wereld is een snel veranderende omgeving. Bij ING bedien je zowel de klant als de maatschappij als geheel en ben je continu op zoek naar manieren om te verbeteren. Innovatie en flexibiliteit spelen hierbij een belangrijke rol.
 
Denk jij na over een traineeship? Wil jij als trainee impact hebben op de toekomst van bankieren?
Het ING traineeship geeft je alle ruimte en kansen om je talenten en ambities te ontwikkelen, terwijl we samen werken om ons bedrijf te verbeteren. How will you change banking?

Als trainee binnen ING, ontwikkel je een breed scala aan kennis en vaardigheden op verschillende gebieden. Je krijgt alle mogelijkheden om je ideeën op tafel te leggen en ons te helpen om onze dienstverlening aan de klant te verbeteren. Als trainee binnen Retail Banking zijn je vaardigheden en kennis meer toegespitst op het gebied van management & Retail Banking. Hierdoor ben jij in staat om onze particulieren en MKB klanten iedere dag vooruit te helpen. Als trainee in het Commercial Banking programma zijn deze meer toegespitst op het gebied van management & Corporate Banking. Hierdoor ben je in staat om onze corporate klanten gestructureerde financiële oplossingen te bieden. 

Tijdens beide traineeships krijg je intensieve trainingen en opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht het verschil kunt maken bij ING. Je creëert je eigen kansen en geeft zelf vorm aan je carrière door de keuzes die je maakt als trainee. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen. 

Er is een goede manier om je sollicitatie te starten: kom naar het gecombineerdeING Inhouse event voor de tracks Retail Banking en Commercial Banking opwoensdag 6 mei 2015. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en hoe jij bankieren wil veranderen. Kom jij het verschil maken?

WAT KUN JE VERWACHTEN? 
We hebben een interessante dag voor je georganiseerd waarin je een volledig beeld krijgt van banking, ING en de uitdagingen binnen ING. Een sneak preview uit het programma: 
• Je maakt kennis met ons senior management
• Je gaat werken aan een case gebaseerd op de dagelijkse realiteit 
• Proef de ING cultuur en kom alles te weten over het ING traineeship
• Je komt in contact komt met de huidige Retail Banking en Commercial Banking trainees, die je alles vertellen over hun ervaringen en uitdagingen

HOE KUN JE SOLLICITEREN? 
Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen uiterlijk 29 april 2015 voor 9:00 uur

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Retail Banking of Commercial Banking programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag. 

WIL JE AL DIT NAJAAR STARTEN? 
Deelname aan de inhousedag helpt je op weg om een plek te bemachtigen in het programma van jouw keuze. Na het inhouse event kan je binnen een paar weken de selectieprocedure afronden. Je kan 
hier meer informatie over de selectieprocedure van het ING traineeship vinden. 

Wil je starten in oktober, zorg dan dat je na het inhouse event beschikbaar bent voor de volledige selectieprocedure.

Deadline Inhouse event Retail Banking & Commercial Banking: 30 april 2015 

Inhouse event Retail Banking & Commercial Banking: 6 mei 2015

WIL JE IN HET VOORJAAR VAN 2016 STARTEN? 
Dit event is een mooie kans om elkaar te leren kennen. Je krijgt inzicht in ING en haar trainees. Je bent dus van harte welkom om je aan te melden. 

WIL JE LIEVER EERST PERSOONLIJK CONTACT? 
Neem gerust contact op met een van onze recruiters om je vragen te stellen. 

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 06 mei 2015

Inschrijven voor: 30 april 2015

Type event:

Doelgroep: WO studenten