Finance & Risk Inhousedag

Organisatie
ING
Datum
08 mei 2015
Inschrijven voor
01 mei 2015
Type event
Doelgroep
Derdejaars Bachelor en Master studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De financiële wereld is een snel veranderende omgeving. Bij ING bedien je zowel de klant als de maatschappij als geheel en ben je continu op zoek naar manieren om te verbeteren. Innovatie en flexibiliteit spelen hierbij een belangrijke rol.

Denk jij na over een traineeship? Ben jij klaar voor een toekomstige rol  binnen de veranderende bankenwereld? En heb je affiniteit met cijfers? Kom dan naar onze Finance en Risk Inhousedag! Op deze gecombineerde Finance en Risk inhousedag gaan wij apart in op deze twee tracks binnen het ING traineeship. Ook nemen we je mee hoe deze twee domeinen met elkaar samen werken. 

Ben je klaar voor een toekomstige rol als High-Value Risk Specialist, of manager van Risk Specialisten? Of ben je meer geïnteresseerd in accounting en control en wil je als Accountant of, op termijn, als Financial Manager of Business Consultant aan de slag? 

Het ING traineeship geeft je alle ruimte en kansen om je talenten en ambities te ontwikkelen, terwijl we samen werken om ons bedrijf te verbeteren. How will you change banking?

Als een trainee in het Risk of Finance programma ontwikkel je een breed scala aan kennis en vaardigheden. In het Risk programma leer je de waarschijnlijkheid van bepaalde risico's te identificeren, meten, analyseren en beoordelen en help je zo om onze financiële stabiliteit te waarborgen. In het Finance programma resulteren de opgedane kennis en vaardigheden in zowel het voorspellen van de cijfers voor de toekomst als het analyseren van het verleden. Je ervaart direct hoe het is om complexe rekenmodellen te verwerken en te moeten rapporteren aan het management team. 

Tijdens beide traineeships ontvang je intensieve trainingen, opleidingen en goede begeleiding, zodat jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen en écht een verschil kunt maken bij ING. Je creëert eigen kansen en je geeft zelf vorm aan je carrière door de keuzes die je maakt als trainee. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om een deel van je traineeship in het buitenland te doorlopen. 

Er is een goede manier om je sollicitatie te starten: kom naar het gecombineerde ING Inhouse event voor de tracks Finance & Risk op vrijdag 8 mei 2015. Tijdens deze dag geven we je graag een goed beeld hoe de diverse disciplines binnen de ING met elkaar samenwerken en welke rol en impact jij als trainee hierin kan hebben. 
Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.Laat ons weten wat je in gedachten hebt en hoe jij bankieren wil veranderen. Kom jij het verschil maken? 

WAT KAN JE VERWACHTEN? 
We hebben een interessante dag voor je georganiseerd waarin je een volledig beeld krijgt van banking, ING en de uitdagingen binnen ING. Een sneak preview uit het programma: 

  • Kennis maken met senior Finance & Risk managers  
  • Proef de ING cultuur en ontdek wat het ING traineeship inhoudt 
  • Je gaat werken aan een real life Finance & Risk case 
  • Je komt in contact met huidige Finance & Risk Trainees, die je alles vertellen over hun ervaringen en uitdagingen 

HOE KAN JE SOLLICITEREN? 
Solliciteer online en voeg je CV en motivatiebrief toe. Zorg ervoor dat we je sollicitatie ontvangen voor 1 mei 20159.00 uur.

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:

  • Derdejaars Bachelor en Master studenten
  • Studierichting Accounting & Control, Business Administration, Economie, (Quantitative) Finance, Econometrie en Wiskunde

Als wij een match zien tussen jouw profiel en het Finance of Risk programma, word je uitgenodigd om deel te nemen aan de inhousedag. 

WIL JE AL DIT NAJAAR STARTEN? 
Deelname aan de Inhousedag helpt je op weg om een plek te bemachtigen in het Finance of Risk programma. Na het Inhouse event kan je binnen een paar weken de selectieprocedure afronden. 


Als je voor Risk per 1 oktober wilt starten, zorg dan dat je na het Inhouse event beschikbaar bent voor de volledige selectieprocedure. Voor Finance is het helaas niet mogelijk om in oktober 2015 te starten. Het eerstvolgende startmoment voor Finance is april 2016.

WIL JE STARTEN ALS TRAINEE BIJ ING? 
Dit event is een mooie kans om elkaar te leren kennen. Je krijgt inzicht in ING en haar trainees. Je bent dus van harte welkom om je aan te melden! 

WIL JE LIEVER EERST PERSOONLIJK CONTACT? 
Neem gerust contact op met onze Finance & Risk recruiter om je vragen te stellen!

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 08 mei 2015

Inschrijven voor: 01 mei 2015

Type event:

Doelgroep: Derdejaars Bachelor en Master studenten