Crowdfunding Day 2015

Organisatie
Datum
12 mei 2015
Inschrijven voor
12 mei 2015
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wij zijn verheugd te mogen delen dat Rabobank voor het hoofdsponsorschap van Crowdfunding Day heeft getekend. Rabobank zet hiermee in op het creëren van verbindingen tussen bancaire financiering en crowdfunding.

De Rabobank heeft een groot vertrouwen in de mogelijkheden van crowdfunding en dat is volgens Paul Dirken, directeur bedrijven Rabobank, niet verwonderlijk. “Een persoonlijk oordeel van personen uit je naaste omgeving, onderdeel zijn van een lokaal netwerk en het scheppen van kansen zijn uitgangspunten die zowel op de Rabobank als op crowdfunding van toepassing zijn.”

Crowdfunding Day 2015

Nederlandse ondernemers doen van oudsher een groot beroep op de bank. Door de economische ontwikkelingen en stringentere regelgeving wijzigt het financieringslandschap. Dirken meent dat een ondernemer met een goed onderbouwd plan altijd de weg naar een passende financiering zal vinden. “Sterker nog: wanneer wij een financiering bijvoorbeeld uit risico-oogpunt niet of slechts gedeeltelijk kunnen verstrekken dan wijzen we de ondernemer op andere mogelijkheden en zoeken de verbinding”. Crowdfunding en bancaire financiering samen versterken de potentie en armslag van een onderneming volgens Dirken. “Een juiste financieringsmix kan een onderneming helpen bij het bereiken van haar doelen. Steeds meer van onze klanten benutten verschillende financieringsbronnen en leggen daarmee een stevige financiële basis voor de toekomst van hun onderneming. Zo maken we samen meer mogelijk.”

Als Douw&Koren en Event Department, de initiatiefnemers van Crowdfunding Day, zijn wij er van overtuigd dat ondernemers er enorm gebaat bij zijn dat verschillende vormen van financieren goed op elkaar aansluiten. We zijn blij dat we voor Crowdfunding Day ook andere financieringsvormen tot onze partners mogen rekenen. We zijn ervan overtuigd dat dit hoofdsponsorschap van de Rabobank een goede stap is in het creëren van verbindingen tussen ondernemers en financiers en van grote waarde is voor

Event informatie

Organisatie: Douw en Koren

Datum: 12 mei 2015

Inschrijven voor: 12 mei 2015

Type event:

Doelgroep: Professionals