De Bank van Morgen

Organisatie
Datum
18 september 2014
Inschrijven voor
17 september 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

De Bank van Morgen

De banken van nu spreken allemaal over verandering en de klant centraal stellen. Maar wat is dat en hoe wordt dit bewerkstelligd? Om beweging te krijgen in de bancaire wereld is er meer nodig dan een mooie missie, vernieuwde regels en aangepaste producten. Een verandering vraagt om een daadwerkelijk cultuuromslag.

Binnen de bancaire wereld zijn maar liefst vier generaties werkzaam, die allen invloed hebben op de cultuur. Het samenbrengen van de ervaringen van deze generaties is essentieel voor een cultuuromslag. De jongst werkende generatie (Y, geboren vanaf 1985) kan hierin een sleutelrol spelen. Deze klant is immers de klant én de medewerker van de toekomst!

Dit alles brengt Studelta samen op ons seminar 'De Bank van Morgen' op donderdag 18 september. Naast generatie Y en de jonge bankiers zal ook Chris Buijink, voorzitter NVB, komen spreken. Dit interactieve seminar kunt u niet missen!

Het seminar vindt plaats op donderdag 18 september op het hoofdkantoor van Studelta in Amsterdam. Bekijk hieronder het programma:

15.00 uur Ontvangst

15.30 uur Chris Buijink, voorzitter NVB, over de sector en haar ontwikkelingen

16.15 uur Jonge Bankiers over de cultuurkaart van de NVB

16.45 uur Generatie Y over de bank van morgen

17.30 uur Interactieve sessie

18.00 uur Netwerkborrel

Klik hier voor meer informatie. 

Event informatie

Organisatie: Studelta

Datum: 18 september 2014

Inschrijven voor: 17 september 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals