Mr. Small Cap Willem Burgers

Organisatie
Datum
03 juni 2014
Inschrijven voor
02 juni 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Regelmatig organiseert Binck het webinar ‘Expert aan tafel ’. Dit maal hebben we de beleggingsveteraan Willem Burgers – alias Mr Small Cap – kunnen strikken om zijn jarenlange beleggingservaring met u te delen. 

Dinsdagavond 3 juni 2014 zal Willem Burgers zijn visie geven op de markt en de kansen die hij daarin ziet. Willem is jarenlang managing director geweest van het Orange Fund van Kempen, tegenwoordig is hij fondsmanager van het Add Value Fund van Keijser Capital Asset Management. En waar de AEX de laatste tijd een prima rendement heeft behaald is Willem Burgers in staat geweest dit ruim te verslaan!

Tijdens het webinar vertelt Willem hoe hij dit doet en waar hij op let bij zijn aandeelselectie. Het wordt dus een interessant webinar waarbij een aantal aandelen concreet besproken worden. Tijdens het interactieve webinar kunt u al uw beleggingsvragen aan hem kwijt. Bij inschrijving krijgt u al de gelegenheid uw vraag aan hem te stellen. Dus als u wilt horen hoe u de AEX kunt outperformen mag u dit webinar niet missen! 

Belangrijk: test uw computersysteem vooraf! Test de computer die u gaat gebruiken en zorg dat deze aan de minimale technische eisen voldoet om een (live) webinar goed te kunnen bekijken. Zorg dat u ruim voorafgaand aan het live webinar dat u wilt gaan volgen, uw computer heeft getest. Klik op de volgende test link. 

 Datum:3 juni 2014  Aanvang:19:00  Duur: 01:00  Niveau: elk niveau
 Sprekers:Peter Siks, Willem Burgers

Event informatie

Organisatie: BinckBank

Datum: 03 juni 2014

Inschrijven voor: 02 juni 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals