Opties en turbo's combineren

Organisatie
Datum
26 mei 2014
Inschrijven voor
25 mei 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Een grote groep beleggers handelen zowel in opties als Sprinters. Slechts een beperkt aantal combineert deze twee krachtige hefboomproducten. En dat terwijl de combinatie van deze twee afgeleide producten interessant is.  

Wilt u daarom meer weten over Sprinters in combinatie met opties? Tijdens dit webinar worden de uitermate aantrekkelijke mogelijkheden van de combinatie van deze twee veelzijdige beleggingsinstrumenten besproken. Zo leert u tijdens dit webinar hoe u goedkoop exposure op kunt bouwen met Sprinters en hoe u dit intelligent met opties kunt combineren.

Verder zal er uitgebreid aandacht besteed worden aan de do’s en dont’s van deze manier van beleggen. Het spreekt voor zich dat dat dit geen webinar is voor de beginnende belegger omdat er een combinatie van twee hefboomproducten besproken zal worden. 

Voor ervaren beleggers die behoefte hebben aan informatie over de combinatie van opties en Sprinters is dit hét webinar om te volgen. Na afloop heeft u meer inzicht in de werking van deze producten en hoe u ze slim toepast binnen het offensieve gedeelte van uw portefeuille.
U heeft tijdens het webinar, via een chatfunctie, alle gelegenheid om vragen te stellen.

Belangrijk: test uw computersysteem vooraf! Test de computer die u gaat gebruiken en zorg dat deze aan de minimale technische eisen voldoet om een (live) webinar goed te kunnen bekijken. Zorg dat u ruim voorafgaand aan het live webinar dat u wilt gaan volgen, uw computer heeft getest. Klik op de volgende test link. 

 Datum 26 mei 2014  Aanvang 19:00  Duur 01:00  Niveau gevorderden
 Sprekers Peter Siks  Tags Opties, Sprinters

Event informatie

Organisatie: BinckBank

Datum: 26 mei 2014

Inschrijven voor: 25 mei 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals