Opties voor traders

Organisatie
Datum
13 mei 2014
Inschrijven voor
12 mei 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Opties zijn fantastische instrumenten, alleen moet u wel precies weten wanneer en hoe u ze toepast. Het gros van de beleggers verliest namelijk geld met opties doordat zij onvoldoende kennis hebben van het instrument. Tijdens dit webinar vertelt beleggingstrainer Peter Siks u alle ins en outs van opties en wanneer u  de verschillende optiestrategieën het beste kunt toepassen. Door opties slim toe te passen kunt u namelijk meer rendement halen met minder risico.

Na afloop van het webinar bent u bekend met het belang van volatility, de werking van diverse optiestrategieën zoals de time spread, de Iron Condor en de driepoot. Nog belangrijker: u weet in welke situatie u welke strategie het beste kunt hanteren en hoe u ze inpast binnen uw beleggingsbeleid.

Tijdens dit interactieve webinar heeft u volop de mogelijkheid om via de chatfunctie vragen te stellen aan onze trainer en medewerkers.* Om het webinar goed te kunnen volgen dient u te beschikken over kennis van opties.

Belangrijk: test uw computersysteem vooraf! Test de computer die u gaat gebruiken en zorg dat deze aan de minimale technische eisen voldoet om een (live) webinar goed te kunnen bekijken. Zorg dat u ruim voorafgaand aan het live webinar dat u wilt gaan volgen, uw computer heeft getest. Klik op de volgende test link. 

Datum:13 mei 2014  Aanvang:19:00  Duur 01:00  Niveau traders
Sprekers: Peter Siks 

Event informatie

Organisatie: BinckBank

Datum: 13 mei 2014

Inschrijven voor: 12 mei 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals