Young Professional Traineeship

Organisatie
Datum
24 april 2014
Inschrijven voor
23 april 2014
Type event
Doelgroep
Professionals
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij ervaren wat de mogelijkheden zijn voor een finance professional bij Van Lanschot? Ben je analytisch aangelegd, communicatief ingesteld en houd je ervan om zaken van het begin tot het eind te begeleiden? Dan is Van Lanschot misschien wel dé werkgever voor jou! Kom langs op onze inhousedag en proef de sfeer.

Op donderdag 8 mei 2014 maak je op een informele manier kennis met het werk van een Young Professional op de stafafdelingen van onze private bank en met de cultuur van ons bedrijf.

Wat ga je doen?
Je speelt een investment game en proeft zo aan het vak. Daarnaast heb je ruim gelegenheid om alles te weten te komen over het Young Professional Traineeship, dat start op 1 september 2014. Je ontdekt wat wij talenten te bieden hebben. Je ontmoet (oud-)trainees je een duidelijk beeld geven van het dagelijks leven van een Young Professional. Ook de senior managers die de game begeleiden beantwoorden jouw vragen graag.  

Wie zoeken wij?

Ben jij in de afrondende fase van je studie Economie, Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie? Heb je interesse in finance? Ben je sociaal en herken je je in onze kernwaarden: onafhankelijk, betrokken, deskundig en gedreven? Schrijf je dan in voor onze inhousedag op 8 mei 2014.

Zo meld je je aan

Stuur je cv en motivatie naar talent@vanlanschot.com. De deadline voor inschrijving is 24 april 2014. Heb je vragen? Neem contact op met Floor Auer, recruiter, telefoon (020) 354 46 

Event informatie

Organisatie: Van Lanschot

Datum: 24 april 2014

Inschrijven voor: 23 april 2014

Type event:

Doelgroep: Professionals