ING Women in Banking Day 2014

Organisatie
ING
Datum
07 maart 2014
Inschrijven voor
26 februari 2014
Type event
Doelgroep
Afgestudeerd / Graduates
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

ING Women in Banking Day 2014

Denk jij nog steeds dat een bank geen uitdagende omgeving is om in te werken? De ING Women in Banking Day laat je de wereld van een bank ontdekken en laat je zien welke mogelijkheden ING jou te bieden heeft.

Waarom meedoen aan dit evenement?

  • Ervaar dat ING meer dan een bank alleen is;
  • Maak kennis met het ING International Talent Programme en ervaar hoe ING onze vrouwelijke (ex-) trainees inspireert;
  • Training en ontwikkeling staatop onze prioriteitenlijst. Ervaar zelf hoe wij dit binnen ING doen.

ING Women in Banking Day

Het programma van de dag

  • Een van onze vrouwelijke leiders vertelt hoe zij een senior manager geworden is bij ING;
  • Een workshop Persoonlijke Ontwikkeling geeft je inzicht in je eigen prestaties;
  • Huidige en voormalige vrouwelijke trainees vertellen meer over het ING International Talent Programme en delen hun ervaringen met je.

ING erkent de meerwaarde vrouwen verder te laten ontwikkelen richting een leidinggevende positie. Binnen het ING International Talent Programme heb je de mogelijkheid om je leidinggevende capaciteiten te ontwikkelen en je voor te bereiden op senior management functies. Gedurende dit driejarige programma werk je binnen diverse afdelingen. Zo leer je ING op verschillende manieren kennen. Daarnaast krijg je intensieve trainingen en is het een periode vol uitdagingen. Dit zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt en je echt een verschil kunt maken voor ING.

Studeer jij binnenkort af?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ING jou te bieden heeft en studeer je binnen 18 maanden af? Schrijf je dan nu in voor de ING Women in Banking Day op vrijdag 7 maart 2014. We zijn erg in jou geïnteresseerd en benieuwd naar wat je ambities zijn.

Hoe schrijf je je in voor de ING Women in Banking Day?

Je kunt je online inschrijven* door je CV en motivatiebrief te uploaden vóór woensdag 26 februari. Zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft! Op basis van je inschrijving wordt bepaald of je uitgenodigd wordt voor de ING Women in Banking Day. De dag wordt in het Nederlands gehouden.

Contact

Stel jij je vragen liever eerst persoonlijk? Aarzel dan niet om te bellen met Marlon van der Bildt, Campus Recruiter ING International Talent Programme, op +31 6 836 41524 of email naar Marlon.van.der.Bildt@ing.nl

Event informatie

Organisatie: ING

Datum: 07 maart 2014

Inschrijven voor: 26 februari 2014

Type event:

Doelgroep: Afgestudeerd / Graduates