Young Professional Programme IT

Organisatie
Datum
10 januari 2014
Inschrijven voor
08 januari 2014
Type event
Doelgroep
Studenten
Dit event heeft reeds plaatsgevonden

Inhousedag Young Professional Programme IT

Ben jij ICT'er in de laatste fase van je HBO/WO studie of net afgestudeerd? En ben jij benieuwd naar wat het Young Professional Programme IT van Rabobank jou te bieden heeft? Kom dan op vrijdag 10 januari 2014 naar onze inhousedag met als thema 'Mobile' op ons hoofdkantoor in Utrecht. Tijdens de inhousedag maak je op interactieve wijze kennis met de startfuncties binnen het programma, onze ICT uitdagingen rondom het thema 'Mobile' en kom je uiteraard meer te weten over het Young Professional Programme IT.

Programma

Tijdens de inhousedag ontdek je op een interactieve wijze de ICT bij Rabobank van binnenuit en vertellen we je alles over het Young Professional Programme IT. Je maakt kennis met huidige Young Professionals, en gaat na een presentatie over de verschillende functies zelf bepalen met welke functie jij wilt meekijken. Om je op een concrete manier te laten zien welke uitdagingen er komen kijken bij ICT bij Rabobank ga je een interactief spel en een workshop rondom het thema 'Mobile' volgen.

Selectie

Voor de inhousedag zal selectie plaatsvinden op basis van CV. De inhousedag Young Professional Programme IT staat open voor ambitieuze ICT talenten, die in de laatste fase van je ICT- of andere bètaopleiding op minimaal HBO niveau zijn en maximaal 1 jaar werkervaring hebben. Daarnaast zijn  we voor zowel de inhousedag als het Young Professional Programme IT vooral op zoek naar ICT talenten die niet alleen de beste ICT-er willen zijn maar ook alles uit zichzelf willen halen op persoonlijk vlak.

Meld je nu aan

Je kunt je aanmelden voor de inhousedag via onderstaande button "solliciteren", waarbij we je vragen je CV mee te sturen. Inschrijven voor de inhousedag is mogelijk tot en met dinsdag 7 januari. Mocht je vragen hebben over de inhousedag of het Young Professional Programme IT, dan kun je contact opnemen met recruiter Vanessa Tammer, via 06-51273993.

Solliciteer nu

Event informatie

Organisatie: Rabobank

Datum: 10 januari 2014

Inschrijven voor: 08 januari 2014

Type event:

Doelgroep: Studenten