Management Traineeship

Delta Lloyd Bank

Traineeship informatie

Organisatie: Delta Lloyd Bank

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

Dat we bij Delta Lloyd Groep je leidinggevend talent serieus nemen, blijkt wel uit het feit dat we er maar liefst vier jaar voor uittrekken om je op te leiden. Dat is uniek in de business. We investeren dan ook veel in je en daar nemen we graag de tijd voor. Omdat we je alle hoeken van het bedrijf willen laten zien en omdat je een hoop te leren hebt. Over Delta Lloyd Groep, de verschillende vakgebieden en over jezelf. Dit doe je in vier fasen, waarbij je eerst het concern leert kennen, dan de vakgebieden, om vervolgens door te stromen in een managementfunctie die volledig bij je past. Onderweg bouw je aan een omvangrijk netwerk, dwars door alle lagen van het bedrijf.

In 3 stappen naar je doel

Het Management Traineeship is een (in)spannende, veelzijdige en leerzame route naar een leidinggevende positie binnen Delta Lloyd Groep. Tijdens elke fase doe je theoretische en praktische kennis op, word je (vak)inhoudelijk gecoacht en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door onmisbare vaardigheden op te doen en aan te scherpen. Met als uiteindelijk doel: breed opgeleid voor de troepen uitgaan om de koers van ons concern te helpen bepalen en gestalte te geven.

1. Oriëntatie

Na je introductieperiode gaan half september je handen definitief uit de mouwen. Want oriënteren betekent hier niet toekijken, maar volop meedoen. In deze fase werk je op twee verschillende plekken: binnen Commercie en binnen Operations. Op elke afdeling voer je drie maanden lang een uitdagende opdracht uit. En uitdagend werkt twee kanten op: jij leert van ons en wij van jou. Na een half jaar is je carrière definitief van de grond gekomen, en heb je al genoeg hoogte gewonnen om het landschap van je professionele toekomst te overzien.

2. Vakontwikkeling

We zien management niet als iets inwisselbaars. Je gaat immers leiding geven aan mensen in een specifiek vakgebied. Welk, dat ligt nu nog helemaal open. De hoogste tijd dus om de verschillende specialismen te leren kennen. In deze fase word je opgeleid tot expert binnen Commercie of Operations. Afhankelijk van je ontwikkelpunten, je talent en ambitie kan dat door de hele organisatie zijn. Daarbij word je inhoudelijk gecoacht door een manager uit dat vakgebied en treedt jouw directeur op als mentor. Zo ontwikkel je vakkennis, zowel in de breedte als strategisch.

3. Leren leiden

Vanaf het derde jaar ga je alles wat je tot dusver hebt geleerd en ervaren zelfstandig toepassen in een leidinggevende functie. De inhoudelijke bagage heb je, nu mag je aan de slag als leidinggevende van een team! Een baan waarin je je kennis en ambitie kwijt kunt en alle ruimte krijgt om bij te leren en door te groeien. Na deze laatste twee jaar van het traineeship stroom je uit en ben je volwaardig leidinggevende met een toekomst op management niveau.

Samen beter worden

De kern van ons Management Traineeship is: je bent al goed, en we maken je nog beter. Met nadruk op ‘we’, want bij Delta Lloyd Groep bouwen we samen aan succes. Daarom word je van alle kanten ondersteund. Zo is een lid van de directie je persoonlijke mentor en begeleidt de traineemanager je intensief. Je krijgt doorlopend coaching en je leert veel van de intervisiegesprekken die je voert. Zowel onder elkaar met alle lichtingen van de management trainees als binnen je eigen jaar in bijvoorbeeld het ontwikkelprogramma dat helemaal op maat is ontworpen.

Langs al deze lijnen creëer je een hechte band met de mensen om je heen en bouw je een waardevol en toekomstgericht netwerk op. Met je directe collega’s op verschillende plaatsen in het bedrijf, met je leidinggevenden en natuurlijk met je medetrainees, van wie velen zich actief inzetten voor en namens het Young Talent Network.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Delta Lloyd Bank

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships