Trainee Treasury

KAS BANK

Traineeship informatie

Organisatie: KAS BANK

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Deze traineeship is niet meer vacant

De organisatie

KAS BANK N.V. is de onafhankelijke Europese specialist in effectendienstverlening en risico- en rapportagediensten aan professionele partijen in de pensioen- en effectenwereld. Naast onze rol als bewaarder van effecten en clearing en settlement specialist ligt de nadruk op compliance diensten, risicobeheersing en managementinformatie. Daarbij opereren wij vanuit het marktperspectief van onze klanten. Door hun administratieve diensten uit te besteden aan KAS BANK kunnen onze klanten zich primair richten op hun eigen kerndienstverlening. In onze dienstverlening staan maatwerk en transparantie centraal. Dit wordt bereikt door proactieve dienstverlening, vooruitstrevende informatietechnologie en optimale procesbeheersing.

Onze Europese ambitie krijgt o.a. gestalte in de voorgenomen samenwerking met dwpbank, de grootste transactiebank in Duitsland. Naast ons hoofdkantoor in het centrum van Amsterdam, hebben wij kantoren in Londen en Wiesbaden voor de Britse en Duitse markt. KAS BANK is innovatief en is voortdurend op zoek naar talenten. Bij ons vind je een compacte organisatie met korte communicatielijnen, snelle besluitvorming en een informele sfeer. KAS BANK behoort tot de topspelers in haar branche, zo is zij onlangs uitgeroepen tot ‘Custodian of the Year 2012’ tijdens de vijfde prestigieuze European Pensions Awards in London.

Functie inhoud

Cliënten en resultaat staan bij ons op de eerste plaats. Wij zoeken daarom professionals die geloven dat zaken anders kunnen en anders moeten. Hoe? Dat is de uitdaging die jij als Treasury Trainee binnen KAS BANK verder mag ontwikkelen.

Wat houdt het Treasury Traineeship in?

In een periode van 6–12 maanden krijg je diverse opdrachten. Deze variëren van je eigen bijdrage in het proces tot het onderzoeken en het maken van analyses en rapportages.

Het traineeship is zo opgebouwd dat je snel vertrouwd raakt met de cultuur, structuur en strategie van de organisatie. Bovendien start je direct in een functie met eigen verantwoordelijkheid, zodat je meteen alle kans krijgt om te groeien, te leren en ervaring op te doen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je wordt hierbij begeleid en gecoacht door het hoofd Balance Sheet Management.

Na deze Traineeship zijn er een aantal doorgroeimogelijkheden:
• je start als medewerker op een Treasury desk;
• we bepalen gezamenlijk gedurende het Traineeship wat het einddoel is.

Taken en verantwoordelijkheden?

Als Trainee binnen Treasury voer je gevarieerde opdrachten uit en loop je een bepaalde periode mee op de diverse Treasury desks. Hiermee verkrijg je de benodigde basiskennis van de processen en diensten van Treasury en de bank.

Functie eisen:

• Je hebt een afgeronde academische opleiding Econometrie
• Je bent communicatief vaardig en voelt je thuis in een assertieve treasury omgeving
• Je hebt de drive om een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling KAS BANK
• Je bent een teamspeler, markt- en klantgericht en je hebt een goed analytisch vermogen.

Competenties

Binnen KAS BANK gelden voor iedereen de competenties Marktgerichtheid, Samenwerken en Resultaatgerichtheid.

Voor deze functie vragen wij de volgende competenties:
Ambitie, Overtuigingskracht, Initiatief, Analytisch vermogen en Flexibel gedrag.

Arbeidsvoorwaarden

KAS BANK biedt prima arbeidsvoorwaarden. Kijk voor meer informatie over dit onderwerp op de pagina arbeidsvoorwaarden op onze site.

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: KAS BANK

Locatie:

Opleidingsniveau:

Arbeidsvoorwaarden: Marktconform

Meer traineeships

Traineeships