Trainee Business Developer

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Vakgebieden
Dit traineeship is niet meer vacant.

In het kort

Word jij blij van de combinatie denken en doen? Wil jij je ontwikkelen in de financiële producten en processen van een bank? En wil jij je carrière starten met veel verantwoordelijkheid en een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Als trainee verbeter je de bank van binnenuit. Je krijgt veel vrijheid en aandacht om te groeien. Doe je mee?

Je werk

Als Business Developer ga je aan de slag met productmanagement, business analyse en procesmanagement. Je hebt veel vrijheid en een grote verantwoordelijkheid voor de realisatie van de ultieme en veilige klantbeleving. Dit doe je met je team passende producten en soepele digitale processen te ontwikkelen. Je vertaalt dit naar requirements voor je IT collega’s en zorgt voor duidelijke productinformatie voor klanten en je collega’s. Je bent bezig met het heden door het verbeteren van bestaande producten en processen maar ook met de toekomst door de ontwikkeling van nieuwe diensten. Je hebt daarin een adviserende, coördinerende en uitvoerende rol.

Werkomgeving

Transaction Banking is waar de dienstverlening van alle klanten van de bank wordt ontworpen. Of het nu een particulier, MKB bedrijf of grote corporate is, allemaal gebruiken ze producten van Transaction Banking in hun dagelijkse bankzaken. Want wij gaan over betalen, verzekeren, sparen en nog veel meer. Samen met je collega Business Developers ben je verantwoordelijk voor een omvangrijk kennisveld, waar ieder zijn eigen aandachtsgebied en competenties heeft.
Transaction Banking bestaat uit meerdere afdelingen en diverse teams. Allen met een eigen focus maar één doel, onze klanten producten bieden die aansluiten op hun behoeften. Alle teams kenmerken zich door een passie voor de klant, professionaliteit en betrokkenheid. Maar zeker ook aandacht voor elkaar en plezier. Je werkt met vele collega’s binnen en buiten je eigen team. Zoals bijvoorbeeld collega’s van IT en operations. Omdat niet iedereen in Nederland gehuisvest is, is het handig als je een de Engelse taal beheerst,

Traineeship

Tijdens het traineeship ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. We leiden je op voor je eerste functie en geven je de ruimte om een stevige basis te ontwikkelen voor je verdere loopbaan. Dit doen wij door het bieden van verschillende elementen in het traineeship zoals masterclasses, rotaties en opdrachten. Zo bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen.

Je werkt actief aan het vergroten van je vakinhoudelijke kennis en volgt een opleidingsprogramma zodat jij optimaal je werk kan doen. Aanvullend bieden we je de unieke kans om het Boost Your Growth-programma van The School of Life te volgen, waar je aan de slag gaat met het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Door middel van opdrachten krijg je inzicht in jezelf als professional. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt. Natuurlijk staan je manager, naaste collega’s en mentor voor je klaar om jou te begeleiden en te coachen. Na het traineeship stroom je uit in dezelfde functie in hetzelfde team.

Je profiel

Als Business Developer ben je communicatief sterk. Je kunt makkelijker met veel verschillende types mensen communiceren Je kunt goed samenwerken, ook omdat je gelooft in dat we elkaar moeten helpen om het hele team beter te maken. Verder word je graag inhoudelijk uitgedaagd en ben je analytisch sterk. Je neemt eigenaarschap en weet anderen te bewegen. Je houdt ervan om te werken met een breed stakeholdersveld, zowel binnen als buiten ABN AMRO. Klantperspectief is je primaire drive en je kunt goed omgaan met veranderingen want er is geen dag hetzelfde bij Transaction Banking.
Verder herken jij in de volgende punten:
• Een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding afgerond bijvoorbeeld Economie, Bedrijfskunde, Sustainability, IT of Finance
• Maximaal 2 jaar werkervaring
• Je voelt je aangesproken door strategie en purpose van de bank, in het bijzonder duurzaamheid
• Je vindt het makkelijk om contact te maken met andere mensen
• Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift

Uiteraard hoef jij niet over elke vaardigheid uit het beschreven profiel te beschikken. Juist de potentie om vaardigheden te ontwikkelen is wat jouw talent zichtbaar maakt tijdens het traineeship.

Wij bieden

Als Business Developer werk je in een gedreven en ambitieuze werkomgeving. Korte communicatielijnen, resultaatgerichtheid en passie zijn de kenmerken. Verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen vinden we belangrijk. Je krijgt alle kansen om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld met je jaarlijkse ontwikkelbudget van €1.000,- en ons vitaliteitsprogramma
Verder:
• Een 36-urige werkweek met een marktconform salaris vanaf €3500,- per maand
• Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
• Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Selectieproces

Het sollicitatieproces voor het traineeship bestaat uit een aantal stappen:

Reageer vóór 20 mei op deze vacature. Graag ontvangen wij je cv en motivatie waarin jij specifiek uitlegt waarom jij solliciteert op een traineeship bij ABN AMRO. Na het insturen van jouw motivatie en cv hoor je van ons of wij je uitnodigen voor de volgende ronde van het selectieproces: het online assessment. We hanteren hiervoor een minimale score, zorg dus dat je je goed voorbereidt. Als jij een goede score behaald hebt volgt een korte telefonische intake, waarna we het eerste online gesprek, vanaf medio april inplannen. Wanneer we na het eerste gesprek overtuigd zijn, nodigen we je uit voor de selectiedag. Op de selectie dag voeren we een tweede gesprek en leggen we jou een praktijksituatie voor.

Uiterlijk 1 juli hoor je van ons of je bent geselecteerd voor het Personal & Business Banking Traineeship.

Vragen?

Op 12 april ben je van harte welkom op onze inhousedag. Tijdens de inhousedag ontmoet je onze trainees, programmamanagers en vertellen verschillende collega’s hoe het is om bij ABN AMRO te werken. Je ervaart aan welke onderwerpen wij werken en hebt uiteraard alle kans jouw vragen te stellen. Meld je hier aan voor de in-house dag
Past de inhousedag niet in jouw agenda? Als alternatief kun je op 16 april tijdens een online Q&A al je vragen stellen aan onze huidige trainees en programmamanagers. Stuur een email aan traineeship.pbb.wm@nl.abnamro.com om je hiervoor aan te melden.
Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Wouter van Kouwen.
Wouter.van.kouwen@nl.abnamro.com

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Traineeship informatie

Organisatie: ABN AMRO

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships