Trainee Relatiemanager

Organisatie
Locatie
Landelijk
Opleidingsniveau
WO
Dit traineeship is niet meer vacant.

In het kort

Ben jij geïnteresseerd in klanten, kun je denken in kansen en wil jij je ontwikkelen tot een breed ontwikkelde gesprekspartner? En wil jij je carriere starten met verantwoordelijkheid en een uitgebreid ontwikkelprogramma? Begin bij ons! Als trainee Relatiemanager binnen ABN AMRO MeesPierson werk jij aan duurzame klantrelaties.

Je werk

Als trainee Relatiemanager interesseer je je voor wat er in de wereld gebeurt en welke invloed dat heeft op onze klanten en op de bank. Je bent dagelijks in contact met klanten en bespreekt een breed scala aan vraagstukken. Daarnaast verbeteren jij en je collega’s continue om de klant steeds beter en efficiënter te kunnen helpen. Je helpt je collega’s nieuwe werkwijze te omarmen.

Tijdens het traineeship leer je relevante kennis en vaardigheden om je werk als relatiemanager goed te kunnen uitvoeren. Je volgt hiervoor verschillende masterclasses, workshops én je leert in de praktijk van ervaren collega’s. Tijdens je traineeship help je onze ervaren relatiemanagers door een rol te pakken in de contactplanning, gesprekken voor te bereiden, je gaat veel mee naar klantafspraken en zal zelf delen van het gesprek voeren. Zo leer je van verschillende collega’s hoe je een goed gesprek voert met klanten, de klantsituatie doorgrondt en klanten ontzorgt. Ook werk je veel samen met diverse collega’s en afdelingen binnen ABN AMRO. Op deze manier vergroot je je netwerk en zorg jij dat onze klanten uitstekende dienstverlening ervaren.

Na 18 maanden stroom jij uit als relatiemanager. Dat betekent dat je een portefeuille gaat opbouwen met bestaande klanten én dat je nieuwe klanten aan je bindt. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de relatie met de klanten in je portefeuille. Je adviseert zelfstandig over financiële producten die goed passen bij de klantbehoefte én de duurzame koers van ABN AMRO. Je prikkelt klanten met goede vragen en adviezen en schakelt waar nodig de expertise van onze specialisten in.

Werkomgeving

Bij ABN AMRO hebben we een duidelijke purpose; Banking for better, for generations to come. Wij zijn een persoonlijke bank in een digitale tijd. We gebruiken digitale diensten en data om dichter bij onze klanten te komen, zo sluiten we aan bij belangrijke momenten in hun leven.
Je komt te werken binnen Wealth Management van ABN AMRO (ABN AMRO MeesPierson). Binnen Wealth Management bedienen we klanten met een beschikbaar vermogen van meer dan € 500.000,-. Wij benaderen klanten passend bij hun levensfase en betrekken de volgende generatie actief in onze persoonlijke dienstverlening. Het segment van de vermogende klant is divers, van jonge IT ondernemers en familiebedrijven tot aan vermogende families. Het klantbelang staat centraal als basis voor lange termijn klantrelaties. ABN AMRO MeesPierson heeft als Private Bank in ruim 300 jaar veel kennis, ervaring en een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij zijn daarmee de private bank die sinds jaar en dag toonaangevend en leidend is in de Nederlandse markt. We zijn trots onszelf marktleider in Nederland te mogen noemen.

Je profiel

• Een recent afgeronde HBO- of WO opleiding
• Maximaal 2 jaar fulltime werkervaring
• Je bent sociaal en maakt gemakkelijk verbinding met anderen
• Je bent breed geïnteresseerd in financiële onderwerpen
• Je bent een teamspeler
• Je bent ambitieus en wil je graag snel ontwikkelen, je durft je daarbij kwetsbaar op te stellen
• Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands

Wij bieden

Tijdens het Wealth Management Traineeship leer je vaardigheden die je hele carrière meekunnen. Je volgt een uitgebreid ontwikkelprogramma van The School of Life waarin jouw persoonlijk leiderschap centraal staat. Door middel van modules met bijbehorende opdrachten krijg je inzicht in wie jij bent als professional. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot zijn recht komt.
Aanvullend ontwikkel je relevante vaardigheden voor je carrière bij ABN AMRO én leer je de organisatie kennen middels verschillende rotaties. Je krijgt tijdens je rotaties direct taken en verantwoordelijkheden. Natuurlijk staan je manager, naaste collega’s en mentor klaar om je te helpen en begeleiden. De kennis, vaardigheden en ervaringen die je gedurende het traineeship van 18 maanden opdoet maken dat je succesvol kunt zijn in jouw eerste functie.
Dit allemaal doe je samen met je mede trainees van Wealth Management en Personal & Business Banking. Natuurlijk zorgen we dat er, naast leren en werken, voldoende gelegenheid is om plezier te maken met je medetrainees.

We werken hybride waarbij we zowel op kantoor als thuis werken met goede faciliteiten. Daarnaast helpen we je fit en vitaal te blijven met ons eigen MyWellbeing aanbod.

Verder:
• Een 36-urige werkweek met een salaris van € 3.500,- per maand
• Een aanvullend budget van 11% waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
• Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000,- per jaar
• Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan vóór 20 mei op deze vacature. Graag ontvangen wij je cv en motivatie waarin jij specifiek uitlegt waarom jij solliciteert op een traineeship bij ABN AMRO. Wij maken graag kennis met je! Het sollicitatieproces voor het traineeship bestaat uit een aantal stappen:

Na het insturen van jouw motivatie en cv hoor je van ons of wij je uitnodigen voor de volgende ronde van het selectieproces: het online assessment. We hanteren hiervoor een minimale score, zorg dus dat je je goed voorbereidt. Als jij een goede score behaald hebt volgt een korte telefonische intake, waarna we het eerste online gesprek, vanaf medio april inplannen. Wanneer we na het eerste gesprek overtuigd zijn, nodigen we je uit voor de selectiedag. Op de selectie dag voeren we een tweede gesprek en leggen we jou een praktijksituatie voor.

Uiterlijk 1 juli hoor je van ons of je bent geselecteerd voor het Wealth Management Traineeship.

Vragen?
Op 12 april ben je van harte welkom op onze inhousedag. Tijdens de inhousedag ontmoet je onze trainees, programmamanagers en vertellen verschillende collega’s hoe het is om bij ABN AMRO te werken. Je ervaart aan welke onderwerpen wij werken en hebt uiteraard alle kans jouw vragen te stellen. Meld je hier aan voor de in-house dag
Past de inhousedag niet in jouw agenda? Als alternatief kun je op 16 april tijdens een online Q&A al je vragen stellen aan onze huidige trainees en programmamanagers. Stuur een email aan traineeship.pbb.wm@nl.abnamro.com om je hiervoor aan te melden.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeen die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega's binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV's te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV's die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Traineeship informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Landelijk

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships