Traineeship Adviseur Dagelijkse Bankzaken – Utrecht

Octas

Traineeship informatie

Organisatie: Octas

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Deze traineeship is niet meer vacant

Functie

Voor een grootbank in regio Utrecht zijn we per direct op zoek naar Starters en Young Professionals voor de functie als Adviseur Dagelijkse Bankzakenl! Je ontvangt klanten met een glimlach, staat ze te woord en helpt bij de struggles van de dagelijkse bankzaken. Van het openen van een nieuwe rekening tot het sluiten van een reisverzekering, jij weet hier als professional straks alle ins en outs van. Daarnaast mag je je bezighouden met diverse uitdagende projecten. Daarmee bouw je een goed CV op en ben je van veel toegevoegde waarde voor je klant. Met jouw frisse blik maak jij hét verschil in de snel veranderende financiële wereld. Juist in deze sector is een groeiende behoefte aan jong talent zoals jij voor een goede band met de klanten. Door het bieden van uitstekende service en het creëren van vertrouwen, stel jij de klant centraal.

Organisatie

De focus ligt op ontwikkeling en dat betekent dus ook jóuw persoonlijke ontwikkeling. Jij als professional en jij als mens, want dat is waar het om draait bij Octas. Daarnaast pak jij deze uitdaging voor Adviseur Dagelijkse Bankzaken natuurlijk met beide handen aan; werken bij de één van de grootbanken en met de mogelijkheid om door te groeien, aan het begin van je carrière is een veelbelovende start voor je toekomst!

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

• Je bent een Young Professional en hebt (bijna) een afgeronde HBO-studie;
• Je bent per 1-1-2018 beschikbaar;
• Je kunt op korte termijn aan de slag en bent tussen de 32 en 36 uur beschikbaar;
• Je woont in de omgeving van Utrecht.

Aanbod

Wat bieden wij?

Werken via Octas betekent een powerboost voor je carrière. Wij zorgen ervoor dat je als Young Professional in de functie van Adviseur Dagelijkse Bankzaken veel relevante ervaring opdoet in korte tijd en een sterk netwerk opbouwt! We beloven dat je jouw carrière niet beter kunt starten, want er is nog veel meer:

• Vliegende start van je carrière bij dé grootbanken van Nederland;
• Een goed salaris;
• Snelle doorgroei mogelijkheden in functie en salaris. Daarnaast bieden wij de mogelijk om op onze kosten verschillende (Wft) trainingen te halen. Jij weet dat studeren immers al duur genoeg is! ;-)
• Reiskostenvergoedingen en pensioenregeling;

We hebben momenteel functies open staan in: Nieuwegein, Utrecht, Zeist en in het Gooi.

Meer over...

Ben jij dé kandidaat die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Traineeship informatie

Organisatie: Organisatie: Octas

Locatie:

Opleidingsniveau: WO

Arbeidsvoorwaarden:

Meer traineeships

Traineeships