Stage Learning & Development ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij een ondernemende, nieuwsgierige en enthousiaste student(e) met interesse in de wereld van private banking en Learning & Development? Wil je werken aan projecten met impact? Begin dan als stagiair(e) bij ABN AMRO MeesPierson en ondersteun het team van PBNL University bij alles wat zij doen. Daar help je niet alleen ABN AMRO MeesPierson mee, maar steek je zelf ook veel van op.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

PBNL University is een centraal opleidingsprogramma voor medewerkers van de private bank. Dit programma helpt medewerkers om hun werk nog beter te doen, nu én in de toekomst. PBNL University ondersteunt de persoonlijke en professionele ontwikkeling van alle medewerkers en heeft als doel: één uniforme manier van leren, zodat de private bank zijn klanten altijd en overal een consistente en uniforme klantervaring aanbiedt. Als Stagiair(e) Learning & Development:

✓ Verzorg jij de dagelijkse operatie van alle opleidingen binnen PBNL University: data inplannen, vragen beantwoorden, eventuele ruimtes regelen etc.;
✓ Fungeer jij als eerste aanspreekpunt voor trainers en deelnemers;
✓ Verzamel jij kwantitatieve en kwalitatieve data van alle trainingen en analyseer je deze data;
✓ Ben jij verantwoordelijk voor kwaliteitsoptimalisatie in de vorm van trainingen: look & feel, didactiek, gebruik en inzet van hulp(middelen) etc.

Wie ben jij?

Ben jij nieuwgierig genoeg om te onderzoeken, experimenteren en leren wat het beste is voor de klant en de medewerker? Kan jij daarnaast zelfstandig en proactief werken, en ben je niet bang om jouw mening en ideeën te delen met anderen? Heb jij tot slot affiniteit met opleidingen op het gebied van persoonlijke en professionele groei? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder:
✓ Beschik jij over HBO of WO opleidingsniveau;
✓ Heb jij uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
✓ Ben jij handig met Microsoft Word, PowerPoint en Excel;
✓ Zoek jij vanaf februari 2023 een stage voor minimaal 20 weken;
✓ Ben jij minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. We hebben een Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO, zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Ons werk heeft namelijk impact op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton.
Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding: