Stage Recruiter ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Wil jij ervaring opdoen in de wereld van Private Banking en denk jij als geen ander te weten hoe je ABN AMRO MeesPierson op de kaart kunt zetten bij aanstormend talent? Dit is jouw kans! Als recruiter van het Stagebureau ben jij verantwoordelijk voor de gehele werving en selectie van alle neiuwe stagiair(e)s binnen Private Banking. Er is geen specifieke opleiding vereist voor deze stage, binnen het Stagebureau word je namelijk opgeleid tot recruiter.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het Stagebureau dient als middelpunt voor alle stages binnen ABN AMRO MeesPierson. Dé plek waar nieuwe talent binnenkomt, wordt gescreend, gesproken en aangenomen. Stakeholders van buiten en binnen de organisatie kunnen bij jou terecht met vragen rondom stages.

Verder:
✓ Ben jij een deskundig adviseur voor de hiring managers als het gaat om het aannemen van stagiair(e)s;
✓ Ben jij het eerste aanspreekpunt voor huidige en nieuwe stagiair(e)s;
✓ Beheer jij het recruitmentproces van A tot Z: opstellen vacaturetekst, beoordelen van CV's en motivatiebrieven, voeren van sollicitatiegesprekken en het bewaken van de voortgang van het sollicitatieproces;
✓ Behoud jij een voortdurende communicatie met de hiring managers om hen te informeren;
✓ Help jij potentiële kandidaten bij het vinden van de juiste match tussen hen en de juiste afdeling binnen ABN AMRO MeesPierson
✓ Ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen Ownership (Events, Data, Communicatie of CASt-bestuur).

Wie ben jij?

Heb jij lef en ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Werk jij graag gedetailleerd en nauwkeurig? Weet jij orde te houden in een complexe en dynamische omgeving? Kan jij goed samenwerken en praat je makkelijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verder:
✓ Ben jij een kei in PowerPoint en Excel;
✓ Heb jij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
✓ Beschik je over HBO of WO-denkniveau en opleiding;
✓ Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken;
✓ Zoek je vanaf februari 2023 een stage.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. We hebben een Onboardingsprogramma ontwikkeld zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Daarnaast worden er maandelijks Go & See’s georganiseerd om kennis te maken met verschillende afdelingen binnen ABN AMRO. Zo leer je de bank nog beter kennen. Ook krijg je de mogelijkheid om via de ABN AMRO Academy je hard skills verder te ontwikkelen door middel van uitdagende e-learnings. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages