Stage Informal Investment Services ABN AMRO MeesPierson

Organisatie
Locatie
Amsterdam
Opleidingsniveau
WO
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

In het kort

Ben jij geïnteresseerd in de wereld van start-ups? Dan zoeken wij jou! In deze stage krijg je de mogelijkheid om hands-on mee te werken met het selecteren van bedrijven en het organiseren van (online) bijeenkomsten. In deze (online) bijeenkomsten presenteren ondernemers, op zoek naar groeikapitaal, zich aan ons investeerdersnetwerk. Daarnaast kijk je naar de mogelijkheden hoe wij onze dienstverlening kunnen laten groeien.

Informal Investment Services is onderdeel van ABN AMRO MeesPierson en brengt bevlogen ondernemers en betrokken investeerders bij elkaar. Wij selecteren zowel ‘for profit’ bedrijven als ondernemingen waar het maatschappelijk rendement voorop staat. Hiermee bieden wij een unieke dienst aan onze ondernemende en vermogende klanten. Je komt te werken in een hecht team van betrokken professionals met liefde voor het investeringsvak. Iedereen is bereid om jou verder te helpen, zodat jij echt onderdeel kan worden van ons enthousiaste team en jezelf kunt ontwikkelen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als stagiair(e) help jij het Informal Investment Services team met de dagelijkse werkzaamheden en het verder verbeteren en vergroten van onze dienst, door:

✓ Het vinden en selecteren van bedrijven;
✓ Het schrijven van investeringsproposities;
✓ Het organiseren van (online) bijeenkomsten;
✓ Het uitbouwen van onze propositie voor vrouwelijke investeerders.

Wie ben jij?

Ben jij zelfstandig, proactief, ondernemend en nieuwsgierig genoeg om te onderzoeken wat het beste is voor de klant? Stap je makkelijk op mensen af en ben je altijd op zoek naar nieuwe kansen, oplossingen en ideeën? Kun je snel verbanden leggen en ben je benieuwd naar de financiële kant van ondernemen en de netwerkfunctie die wij voor ondernemers en investeerders vervullen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Verder;

✓ Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
✓ Beschik je over minimaal een hbo of wo werk- en denkniveau;
✓ Zoek je vanaf september 2022 een stage voor minimaal 20 weken;
✓ Ben je minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een mooie stage, zowel op kantoor als digitaal. Afhankelijk van het team werk je op kantoor en/of vanuit huis. We hebben zowel een fysiek als een digitaal onboarding programma ontwikkeld, zodat nieuwe stagiair(e)s zich snel onderdeel van het team voelen. Er is volop ruimte om te leren en te groeien, in beide omgevingen kun jij een schat aan ervaring opdoen. Uiteraard onder uitstekende begeleiding van je stagebegeleider en naaste collega’s.

Bij je stage draait het niet alleen om het opdoen van inhoudelijke kennis en praktijkervaring, maar je werkt ook actief aan je professionele ontwikkeling en het vergroten van je netwerk. CASt, de Club ABN AMRO Stagiairs, organiseert zowel inhoudelijke als sociale (online) evenementen. Tot slot ontvang je van ons een mooie stagevergoeding.

Begin bij ons

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Werk dat impact heeft op miljoenen klanten. En daarvoor hebben we mensen nodig die een verschil kunnen maken. Mensen zoals jij. Want er is nog een wereld te winnen.

Interesse? Reageer dan nu op deze vacature via de online sollicitatiebutton. Vragen? Neem voor meer informatie contact op met het Stagebureau via: 030 – 23 27 548 of abnamro.meespierson.stages@nl.abnamro.com

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus

Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend, uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Stage informatie

Organisatie: ABN AMRO

Locatie: Amsterdam

Opleidingsniveau: WO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages