HBO/WO Meewerkstage Grootbedrijf & Instellingen Noord-West

Organisatie
Opleidingsniveau
Periode
Type
Vergoeding
Onbekend
Deze stage is niet meer vacant

ING Grootbedrijf & Instellingen Noord-West zoekt…

Een stagiair die als rechterhand voor 3 directeuren kan fungeren. Omdat de directeuren in verschillende disciplines werkzaam zijn binnen de regio maak je kennis met verschillende aspecten, waaronder het opmaken van stuurinfo en rapportages en analyses. Daarnaast word je betrokken bij een aantal strategische projecten. De stage duurt een half jaar en kan zo snel mogelijk van start gaan.

 

Wie zijn wij?

Afdeling ING Grootbedrijf & Instellingen Noord-West is een afdeling waar de Grootbedrijf-en Instellingen (denk aan Zorg en Publieke sector) relaties bediend worden. Wij zijn verantwoordelijk voor de directe relatie met de zakelijke klanten aan de bovenkant van de markt, de administratieve afhandelingvan klantvragen en de hulp rondom krediet- en betaalstromen.

 

Wie ben jij?

Een hands-on HBO- of WO- student die affiniteit heeft met het vakgebied bedrijfskunde en de bancaire sector. Je bent in staat snel informatie tot je te nemen en hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden. Je hebt een goed analytisch vermogen, denkt ‘out of the box’, bent creatief en beheerst de Nederlandse taal uitstekend. Excel, PowerPoint en Outlook hebben geen geheimen voor je en je bent nieuwsgierig om andere systemen te leren kennen en te gebruiken. Aanvullend ben je specifiek geïnteresseerd in de wijze waarop een organisatie gerund wordt en kun je de directeuren ondersteunen in het maken van rapportages, bedrijfsanalyses en kun je mee werken met het tot stand komen van de doelstellingen in onze regio. Je vindt het interessant om te zien wat er in een financiële instelling speelt, hoedeze op regioniveau gerund wordt en welke processen hierin belangrijk zijn. Je bent in staat om zelfstandig opdrachtente kunnen uitvoeren en met collega’s te kunnen samenwerken.

Verder onderschrijf je de waarden van ING, vind je het vanzelfsprekend je in je werk ook naar deze waarden te gedragen en ben je net als alle ING medewerkers bereid de bankierseed af te leggen. Zie voor meer informatie hierover: http://www.ing.jobs/Nederland/Over-ING/Ook-dit-is-ING/ING-Waarden.htm

De volgende studie en/of vakken dien je te hebben gevolgd: Bedrijfskunde, Economie of een andere financiële opleiding. Daarnaast beschik je over analytische vaardigheden.

 

Wat bieden wij?

Een meewerkstage, die op korte termijn van start gaat. Tijdens jouw stage krijg je een kijkje in de keukenvan ING Grootbedrijf & Instellingen Noord-West en assisteer je de Regiodirecteur, Manager Mid-Office en Directeur Instellingen op een aantal vlakken. Afhankelijk van je kwaliteit en interesse zijn er diverse taken mogelijk die jij op kunt pakken.

Tijdens deze meewerkstage draai je vol mee in de dagelijkse werkzaamheden van het team. Op deze manier doe je ervaring op met een breed scala aan taken binnen het team ING Grootbedrijf & Instellingen Noord-West. Een fantastische uitdaging die je niet wilt missen!

 

Let op!

Om stage te kunnen lopen bij ING, moet je gedurende je gehele stageperiode ingeschreven staan bij een Nederlandse onderwijsinstelling.

 

Ben je enthousiast?

Klik dan op Solliciteren. Kijk voor meer informatie over ons op: www.ING.nl/carriere

Stage informatie

Organisatie: Organisatie:

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type:

Vergoeding: Onbekend

Meer stages