Meewerkstagiair(e) Online Marketing & Communicatie

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Leg je snel contact en heb je affiniteit met online communicatie? Dan ben jij degene die we zoeken!

Wat ga je doen?
Je helpt ons om onze online communicatiemiddelen zo goed mogelijk in te zetten. Denk aan onze website, social media kanalen, Intranet en e-mailings. Daarnaast ondersteun je ook de Zelfstandig Adviseurs waar RegioBank mee samenwerkt (telefonisch en per mail) met hun online communicatie.

Tijdens je stage ga je onder andere:

  • Onze Contentmanager ondersteunen bij het beheren van www.regiobank.nl en het Extranet
  • E-mailings opmaken en versturen naar onze adviseurs
  • Aan de slag met social media
  • Meedenken over en meewerken aan (online) campagnes
Wil je graag specifieke kennis opdoen of bepaalde vaardigheden ontwikkelen? Daar is uiteraard alle ruimte voor! Je mag overal bij aansluiten, zodat je het maximale uit je stage kunt halen. Je wordt begeleid door een Online Marketeer of Contentmanager.

Hoe ziet je dag eruit?
Je bent vandaag iets later. Geen probleem. Je stuurde je begeleider een appje en werkt wat langer door. In de ochtend sluit je aan bij een afspraak met een social media leverancier. Interessant! Je deed wat ideeën op waar RegioBank mogelijk iets mee kan. Je noteert ze, om later te bespreken met je begeleider. Daarna beantwoord je wat vragen over Facebook van adviseurs per mail. Je ochtend vloog voorbij. Na de lunch ga je aan de slag met de nieuwsbrief. Later op de dag -na akkoord- verstuur je ‘m. In de tussentijd heb je een afspraak met de merkspecialist. Je wil graag wat meer weten over de manier waarop RegioBank haar merk uitdraagt. Rond 17:15 loop je het pand uit richting station aan de overkant.

Startdatum en locatie
Bij voorkeur start je per 1 augustus (eerder mag) met je stage bij RegioBank aan de Croeselaan 1 (recht tegenover het Centraal Station) in Utrecht. We houden ons aan de corona-maatregelen, dus voorlopig werken we vanuit huis. Afhankelijk van je beschikbaarheid en de wensen vanuit je studie, kun je 4 tot 6 maanden bij ons aan de slag.

Wat wij bieden?
De afdeling Marketing en Communicatie van RegioBank is een gezellige, informele afdeling met negen Communicatieadviseurs en evenzoveel Marketeers. We werken in teams, waarin verschillende specialisten met elkaar samenwerken aan campagnes en projecten. Jij wordt onderdeel van het Team Digital met twee Online Marketeers en een Contentmanager.

Wij geven je alle ruimte om met eigen ideeën te komen en er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding en het allerbelangrijkste: een uitdagende stageplek!

Waar zijn we naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een student die (ook) zelfstandig werkt, doorpakt en het leuk vindt om anderen enthousiast te maken voor zijn of haar ideeën.

En verder
  • Heb je kennis van en interesse in social media;
  • Heb je snel door hoe een contentmanagementsysteem of e-mailtool werkt;
  • Volg je een studie in de richting van Commerciële economie, (Online) Marketing of Communicatie (3e of 4e jaar);
  • Kun je foutloos schrijven
Naast de beschreven werkzaamheden is er ruimte voor een (afstudeer)project.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze leuke stageplek? Klik op sollicitatie en laat je cv en motivatie achter. Heb je vragen over het sollicitatieproeces neem contact op met Vera Reidinga, corporate recruiter via vera.reidinga@devolksbank.nl

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om eens kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Meeloopstage

Vergoeding:

Meer stages