Stage WO machine & statistical learning

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Binnen de Volksbank worden machine & statistical learning modellen op verschillende plekken en voor diverse doeleinden ingezet, bijvoorbeeld om kredietrisico’s in te schatten. Het is belangrijk om deze risico’s goed in te schatten voor de financiële weerbaarheid van onze klanten én voor de financiële stabiliteit van de bank. Hierbij vinden wij het waarborgen van de privacy van onze klanten zeer belangrijk. Tijdens deze stage help je ons om de balans tussen privacy en het inschatten van risico’s verder te verbeteren. Je kijkt specifiek naar differential privacy: een veelbelovende nieuwe techniek om privacy te waarborgen in de tijd van Big Data en AI.

De opdracht
Je brengt verschillende mogelijkheden in kaart om differential privacy toe te passen bij machine learning & statistical learning algoritmen. Je reflecteert op de bruikbaarheid van deze technieken en selecteert concrete algoritmen/toepassingen (voor binnen de Volksbank). Daarnaast doe je (empirisch) onderzoek naar de trade-off tussen privacy en de perfomance van een zelf gekozen model. Vervolgens pas je dit toe op gronde van kredietrisico en de mate van privacy waarborging.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt een WO opleiding in de richting Computer Science, (toegepaste) Wiskundeof Econometrie;
  • Je bent enthousiast en leergierig;
  • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en kritische houding;
  • Communicatief sterk.
Startdatum en locatie
Startdatum in overleg. Je kan deze opdracht zowel vanuit Utrecht (Croeselaan 1) als Den Bosch (Pettelaarpark 120) uitvoeren.

Solliciteren?

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Marjolein van Nuland, Al engineer, E: marjolein.vannuland@devolksbank.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Nancy van de Wiel, corporate recruiter, E: nancy.vandewiel@devolksbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages