ASN Bank zoekt stagiair(e) Voor de Wereld van Morgen

de Volksbank

Stage informatie

Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: HBO

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Vind je het leuk om duurzame start-ups en ondernemers te helpen groeien, en consumenten te helpen aan duurzame inspiratie? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken om het team van de community Voor de Wereld van Morgen te versterken!

Over de stage
Ruim 12 jaar geleden richtte ASN Bank de community Voor de Wereld van Morgen op. Deze community heeft als doel om duurzame ondernemers en initiatieven verder te laten groeien, en consumenten te laten zien dat duurzaamheid het leven leuker en mooier maakt.
Zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks de ASN Bank Wereldprijs en helpen we ondernemers met publiciteit, coaching, training en de groei van hun netwerk. Op die manier hebben we toffe ondernemingen als Seepje, Yoni, Fairphone en Fairf al verder op weg geholpen. Wil jij ons daarbij helpen?

Wij zoeken iemand die het team in het dagelijkse werk ondersteunt, en samen met ons elke dag werkt aan het versterken van de community. Dat betekent een opdracht met veel variatie, waarvoor we, creativiteit, een scherpe pen en goede communicatieve vaardigheden vragen.Je kunt bij ons aan de slag met het maken van content voor onze blog, social media of nieuwsbrief, het ondersteunen van ondernemers, het organiseren van projecten en evenementen of het versterken van onze online marketing. We kijken samen waar jouw talent en interesse naar uit gaat om ervoor te zorgen dat je een uitdagende en leerzame stage loopt.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Wij vragen

  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding richting marketing, communicatie, bedrijfskunde of duurzaamheid of hebt deze al afgerond.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • En uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.
De stage start in januari of februari 2020, duurt minimaal 4 maanden, voor 32 uur per week en vindt plaats op het kantoor van ASN Bank in Den Haag.

Solliciteren?

Upload je motivatie en cv via de sollicitatiebutton. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan kun je contact opnemen met Pien van der Steen via tel 06-39221383. Of stuur een e-mail naar: voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

ASN Bank investeert sinds de oprichting in 1960 in duurzame vooruitgang. Zij financiert en belegt alleen in toekomstgerichte bedrijven, sectoren en landen die handelen met respect voor mens, dier en natuur. Klanten kunnen bij ASN Bank betalen, sparen en beleggen in de ASN Beleggingsfondsen. Ook verstrekt de bank financieringen aan projecten die passen bij haar duurzame missie.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages

Stages