ASN Bank zoekt stagiair(e) Voor de Wereld van Morgen

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Zo ziet jouw baan eruit

Krijg jij energie van duurzame ondernemers, initiatieven en ideeën? En vind je het leuk om deze duurzame ontwikkelingen te delen met anderen? Dan ben jij wellicht degene die we zoeken om het team van de community Voor de Wereld van Morgen te versterken!

Ruim 13 jaar geleden richtte ASN Bank de community Voor de Wereld van Morgen op. Bij ons vind je elke week tips, mooie verhalen en frisse ideeën waarmee jij steeds een beetje duurzamer kan leven. Bijvoorbeeld over thee waarmee je de biodiversiteit vergroot, oplossingen voor het plastic probleem of het vergroenen van de stad. En we helpen duurzame ondernemers hun droom te realiseren. Zo organiseren we bijvoorbeeld jaarlijks de ASN Bank Wereldprijs en helpen we ondernemers met publiciteit, coaching en de groei van hun netwerk.

Onze verhalen worden maandelijks door duizenden mensen gelezen en we hebben impactvolle ondernemingen als Seepje, Yoni en Fairphone verder op weg geholpen. Wil jij ons daarbij helpen?

Stageplaats
Wij zoeken iemand die het team in het dagelijkse werk ondersteunt, en samen met ons elke dag werkt aan het versterken van de community. Dat betekent een opdracht met veel variatie, waarvoor we creativiteit, een scherpe pen en goede communicatieve vaardigheden vragen. Het is helaas niet mogelijk om een eigen onderzoek of afstudeeropdracht te doen tijdens deze stage.

Wij vragen:
  • Je volgt een HBO- of WO-opleiding richting marketing, communicatie, bedrijfskunde of duurzaamheid of hebt deze al afgerond.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Je kunt goed plannen, organiseren en zelfstandig werken.
  • Je hebt een hands-on-mentaliteit en een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • En uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.
Je gaat bij ons aan de slag met het maken van content voor onze blog, social media en nieuwsbrief en het ondersteunen van ondernemers. Daarnaast zijn er genoeg andere projecten die je kunt oppakken. We kijken samen waar jouw talent en interesse naar uit gaat om ervoor te zorgen dat je een uitdagende en leerzame stage loopt.

De stage start in januari of februari 2022, duurt minimaal 4 maanden, voor 32 uur per week. We werken op kantoor én vanuit huis maar hebben elke dag contact. Ons kantoor staat in Den Haag, op een kleine 10 minuten lopen van het Centraal station.

Wat krijg je ervoor terug?
Een uitdagende stageplaats bij ASN Bank en een ultieme kans om werkervaring op te doen. Je krijgt genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en voorbij de grenzen van je stageopdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke stagevergoeding.

Solliciteren?
Laat ons uiterlijk 3 december weten dat dit jouw droomstage is door hier te solliciteren. Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Maartje Maas via tel 06-13729135 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Solliciteren

Meer stages