Stage WO Artificial Intelligence - anomaly detection met opentracing

Organisatie
Opleidingsniveau
WO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Door het invoeren van opentracing voor services binnen het applicatielandschap van de Volksbank is er een schat aan informatie beschikbaar gekomen over de werking, communicatie, fouten, patronen en andere inzichten met betrekking tot deze services. Het gedrag hiervan volgt vaste patronen (deels bepaald door de userinterfaces), maar heeft soms ook afwijkingen. Dit kan komen door nieuwe releases maar ook wanneer er verstoringen zijn.
Naast de voordelen die er zijn bij de analyse van huidige verstoringen of incidenten kan met opentracing ook gekeken worden naar verwachte gebruikspatronen in de toekomst. Met deze voorspellingen kan gekeken worden of het huidige gebruik afwijkt van de voorspellingen en kan voortijdig onderzocht worden of er ingegrepen moet worden nog voor dat er een daadwerkelijke verstoring is opgetreden.

In deze opdracht ga je (bijvoorbeeld) aan de slag met de opentracing data (TB's aan data) op ons big data platform om zo automatisch inzichten te geven in hoeverre het huidige realtime gebruik overeen komt met de voorspellingen gebaseerd op historische data.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt een wo-opleiding in de richtingArtificial Intelligence / data analytics
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Startdatum in overleg. Onze IT afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Solliciteren?

Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages