Stage ASN Bank Wereldprijs 2019

Organisatie
Locatie
Den Haag
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Deze stage is niet meer vacant

Over de stage
De ASN Bank Wereldprijs is een intensief traject voor startende duurzame ondernemers. Het omvat training, coaching, publiciteit en kans op een startkapitaal van maximaal 30.000 euro. Als stagiair help je mee om de Wereldprijs tot een succes te maken en ondersteun je bij de andere werkzaamheden die onze community met zich meebrengt. Dit is een stageopdracht met veel variatie, waarvoor we zowel creativiteit als goede communicatieve vaardigheden vragen.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van het team dat de aanmeldingen voor de ASN Bank Wereldprijs beoordeelt.Jij bent in jouw rol het eerste aanspreekpunt voor deelnemende bedrijven initiatiefnemers en(potentiële) deelnemers.

  • Je helpt bij de allround organisatie van de ASN Bank Wereldprijs, denk aan het uitvoeren van de trainingsdag, de pitches en de spetterende finale in Amsterdam.
  • Je denkt mee over de marketingcampagne voor de ASN Bank Wereldprijs en voert deze mede uit.
  • Je gaat contacten aan met (potentiële) deelnemers en onderhoudt deze.
  • Je schrijft blogs over duurzame innovaties en ondernemers.

Wie ben jij ?
Je volgt een HBO- of WO-opleiding in de richting van communicatie, marketing, journalistiek, duurzaamheid of milieu.
Daarnaast herken jij je in onderstaande:

  • Je kunt erg goed plannen en organiseren.
  • Je bent nieuwsgierig, accuraat en kritisch.
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen en hebt een flexibele werkhouding.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Uiteraard heb je affiniteit met duurzaamheid.
Competenties
Je weet snel te schakelen en helder te communiceren. En jij bent van plan om je verder te ontwikkelen binnen een duurzame samenleving waar wij naar streven? Dan maken we graag kennis met jou.

Wat krijg je van ons?
Een uitdagende stageplaats, een interessant netwerk in de duurzame sector en de kans om werkervaring op te doen bij ASN Bank. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om voorbij de grenzen van je eventuele stage-opdracht te kijken. Uiteraard ontvang je ook een aantrekkelijke vergoeding.

Hier kom je te werken
Ruim 10 jaar geleden richtte ASN Bank de community Voor de Wereld van Morgen op. Vanuit Voor de Wereld van Morgen helpen we duurzame ondernemers groeien. Dan doen we onder andere door het organiseren van de ASN Bank Wereldprijs waar eerder al Seepje, Yoni, Fairphone, Somnox en vele anderen aan deelnamen. Voor de editie van 2019 zoeken we een stagiair(e) die ons helpt om van deze start-up competitie een groot succes te maken!

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

ASN Bank
Sinds 1960 streven wij naar een rechtvaardige, duurzame samenleving. We beheren voor ruim 645.000 klanten een totaal vermogen van bijna 14 miljard euro. Dit geld zetten we zorgvuldig uit in ondernemingen, overheden en projecten die goed zijn voor mens, dier en natuur. Zo stimuleren we duurzame vooruitgang. En zo maken we het voor onze klanten gemakkelijk om met hun geld een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. ASN Bank is een onderdeel van de Volksbank. Meer informatie: www.asnbank.nl.

Wanneer en waar?
De stage start begin augustus en duurt tot half december 2019, je werkplek is het ASN Bank kantoor in Den Haag. Reageren op deze vacature kan tot uiterlijk 1 juli. Laat je motivatie en cv achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Milou Posthumus via 070-356 93 67 of stuur een e-mail naar voordewereldvanmorgen@asnbank.nl

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Den Haag

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages