Afstudeer- of meewerkstage data-analyse - Audit de Volksbank

Organisatie
Locatie
Utrecht
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Werkstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij enthousiast, analytisch en heb je affiniteit met de financiële dienstverlening? Dan is deze vacature misschien wel wat voor jou!

Over de stage
Elke dag je eigen agenda bepalen, ruimte pakken om samen met collega’s te experimenteren, leren én meebouwen aan de beoordeling van een steeds meer data gedreven bankomgeving. Dat zijn de hoofdingrediënten van jouw data-analyse stage bij de Volksbank. Data wordt steeds belangrijker voor de Volksbank. Op basis van data nemen we cruciale beslissingen voor de koers van de bank.

We gebruiken datasets voor het opstellen van transparante rapportages voor toezichthouders en dankzij inzicht in data kunnen we op een efficiëntere manier beoordelen of beheersmaatregelen hebben gewerkt en dit dus steeds vaker uitvoeren. Dat is de weg van continuous monitoring naar continuous assurance die Audit is ingegaan om zo een belangrijke(re) bijdrage te kunnen leveren binnen de Volksbank.

Binnen Audit bieden we ruimte om als stagiair / afstudeerder hier een bijdrage aan te leveren. Tezamen met collega’s bepaal je welke specifieke risico-inzichten relevant zijn en verzamel je de daarvoor noodzakelijke data uit verschillende bronnen. Vervolgens prepareer je deze tot bruikbare datasets en dashboards en breng je de kennis daarvan over aan je collega’s.

Startdatum en locatie
Afhankelijk van de beschikbaarheid van geschikte opdrachten, kun je eind 2020 starten met je stage bij de Volksbank. De werkzaamheden voor deze functie vinden plaats op ons kantoor in Utrecht (uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer) en in Den Bosch.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk .

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en een positief-kritische instelling. Je weet mensen te enthousiasmeren voor gebruik van data-analyse en hebt diepgaande kennis van en hands-on ervaring met SQL. Datavisualisatietooling (Tableau) en tooling voor data-analytics (zoals IDEA, Python) is gewenst.

Solliciteren?

Zoeken wij jou? Wacht dan niet, klik op de "sollicitatiebutton" en reageer op deze stageopdracht! Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen metVoor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Eva Dankers, Corporate Recruiter via 06 - 537 62 809 | eva.dankers@devolksbank.nl.

P.s: stuur naast je motivatie en cv ook de stage- en afstudeervereisten vanuit de opleiding mee, zodat wij kunnen beoordelen of wat vanuit de opleiding vereist is en wij aan opdrachten kunnen aanbieden ook echt matcht.

Over...

De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Locatie: Utrecht

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Werkstage

Vergoeding:

Meer stages