Onderzoeksstage ITC-platform organisatie

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Over de stage:
De stagiaire krijgt een concreet vraagstuk om zich gefocust mee bezig te houden. Dit is een actueel vraagstuk dat voor de Volksbank belangirjk is om de nieuwe manier van werken (agile) maximaal te ondersteunen met behulp van het strategisch platform ServiceNow. ServiceNow is marktleider op gebied van ITSM / SIAM tooling. Staat rechtbovenin het magic quadrant van Gartner. Onlangs is het contract met SeivceNow weer verlengd met als uitgangspunt dit platform maximaal in te zetten. Het belang van dit onderzoek is groot voor de Volksbank.

Onderzoeksopdracht:
Op welke wijze kan de Volksbank het Automatisch Test Framework van ServiceNow inzetten voor teams? Door gebruik te maken van het Automatic Test Framework kunnnen teams zelfstandig hun ontwikkelde automatisering / alert management rules in productie plaatsen. Hiermee worden zij onafhankelijk van het Platform Automation Team waarmee zij optimaal hun diensten 24*7 kunnen runnen.

Verantwoordelijkheden in deze rol:

 • Inzicht verkrijgen in de mogelijkheden van ATF
 • Schrijven en afstemmen van voorstel voor gebruik en inrichting van ATF in de context van dVB
Dagelijkse werkzaamheden in deze rol:
 • Deelname aan dagelijks stand-ups
 • Desk research in ServiceNow en binnen de ServiceNow community
 • Afstemming met stakeholders
 • Maken van demo omgeving
 • Opstellen implementatie stories

Wij vragen

 • Een hbo of wo opleiding in de richting Informatica / Software Development
 • Enthousiasme en leergierigheid
 • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Self starting en nieuwsgierigheid
Startdatum en locatie
Je kunt op korte termijn starten met je nieuwe stage bij de Volksbank aan de Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wat krijg je van ons?
De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een aantrekkelijke stagevergoeding en het allerbelangrijkste: een onwijs uitdagende stageplek!

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Wil je solliciteren naar deze stage? Klik op de sollicitatiebutton en reageer op deze vacature. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages