Afstudeerstage HBO Software Engineering-mobile multichannel authentication

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage omtrent het onderzoeken van de mogelijkheden van onze mobiel bankieren app? Lees dan verder. We ontmoeten je graag!

Over de stage
Een van de kenmerken van bankieren met de menselijke maat is het directe contact met een medewerker van het callcenter, wanneer je belt. Om de callcenter medewerker in staat te stellen alle klanten zo goed mogelijk te helpen, is het belangrijk dat er snel en eenvoudig kan worden vastgesteld wie de klant aan de andere kant van de lijn is. Op dit moment gebeurt dit vooral door het uitvragen van persoonlijke informatie zoals adres en geboortedatum. Met de komst van social media is de betrouwbaarheid van deze methode minder hoog. Om dit te verbeteren is de Volksbank op zoek naar de mogelijkheden voor de inzet van de mobiel bankieren app hiervoor. Veel van onze klanten gebruiken de app als primair kanaal en hebben deze dus altijd bij de hand. Deze opdracht betreft het uitwerken van de mogelijkheden en het aantonen ervan in een werkende proof-of-concept.

Wij vragen

  • Je volgt een HBO opleiding in de richting Software Engineering
  • Kennis van Android, iOS, Java, MySQL en push messages is gewenst
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
Startdatum en locatie
Je kunt in februari 2019 starten met je nieuwe stage bij de Volksbank. Onze IT afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

Wat krijg je van ons?
De Volksbank is anders dan anderen. We zijn een informele organisatie. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Eigen verantwoordelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Er is volop gelegenheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Verder krijg je een:

  • Aantrekkelijke stagevergoeding van €600,- obv 36u p/mnd
  • Laptop in bruikleen
  • Professionele begeleiding
  • Veel eigen verantwoordelijkheid

de Volksbank
De Volksbank gaat met de merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

Solliciteren?
Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: de Volksbank

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode:

Type: Afstudeerstage

Vergoeding:

Meer stages