Afstudeerstage HBO Software Engineering - Personal Housing Assistant

Organisatie
Opleidingsniveau
HBO
Periode
Type
Afstudeerstage
Vergoeding
Vakgebieden
Deze stage is niet meer vacant

Zo ziet jouw baan eruit

Ben jij een Software Engineering student en wil je graag afstuderen op het gebied van mobile development? Lees dan verder. We ontmoeten je graag!

Wanneer je een huis gaat kopen, wil je hier natuurlijk niet teveel voor betalen. Echter wanneer je snel moet schakelen omdat er veel vraag naar een huis is, is het belangrijk om snel de juiste informatie boven water te krijgen om een goed bod te kunnen doen. Een deel van deze informatie kun je al krijgen van websites als Funda.nl maar sommige zaken zul je toch echt moeten beoordelen door een bezichtiging van het pand te doen.

Tijdens een bezichtiging is het belangrijk om de juiste vragen te stellen over de staat van het huis. Dit kan lastig zijn door alle nieuwe indrukken die je op zo'n moment krijgt te verwerken. Daarom is de Volksbank opzoek naar een digitale assistent op je telefoon (app) die je kan helpen om bij een woning bezichtiging op het juiste moment de juiste vragen te stellen. Denk hierbij aan vragen over de staat van het onderhoud (wanneer zijn de kozijnen voor het laatst geschilderd? Van welk jaar is de CV ketel?) maar ook over de constructie (zou er een waterbed op de slaapkamer kunnen komen te staan? Is dit een dragende muur?) bijvoorbeeld. Deze vragen kunnen je ook helpen om te controleren wat er op Funda over het huis al staat. Ook kan de app je helpen om foto's te maken van dingen die niet op Funda staan, of andere aantekeningen te maken bijvoorbeeld.

In deze opdracht ga je aan de slag met mobile development en bouw je een proof of concept app om de mogelijkheden en beperkingen van deze aanpak te onderzoeken.

Dit krijg je van ons

Uitdagende stageopdracht

Veel ruimte om de stageopdracht naar eigen inzicht in te vullen, zodat je na je opleiding gemakkelijker een baan kunt vinden die goed bij je past. Dit betekent veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Opbouw netwerk

De Volksbank is groot genoeg om jouw persoonlijke doelen waar te maken en compact genoeg om zichtbaar impact te hebben. Tijdens jouw stage heb je de mogelijkheid om een kennis te maken met diverse afdelingen. Je kunt aansluiten bij ons jongeren netwerk JongVolk.

Goede doorgroeimogelijkheden

Ben jij enthousiast, heb je een frisse blik en wil je graag collega worden? Wij gaan graag in gesprek met je over een volgende stap!

Flexibele werkomgeving

We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt - in overleg - zelf wanneer je werkt. 4x9 of om de files heen reizen is geen probleem.

Jouw kwaliteiten

  • Je volgt een hbo-opleiding in de richting Software Engineering
  • Kennis van mobile development,Android en/of iOS, API's, scraping, image processing en audio processing is gewenst
  • Enthousiasme en leergierigheid
  • Uitstekend analytisch vermogen en kritische houding
  • Goede communicatieve vaardigheden
  Startdatum en locatie
  Je kunt in februari 2020 starten met je stage bij de Volksbank. Onze IT afdeling is gevestigd aan Pettelaarpark 120 in Den Bosch.

  Solliciteren?

  Reageer op deze stageplaats door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Over...

  De Volksbank gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten door verantwoorde keuzes te maken in onze bedrijfsvoering.

  Stage informatie

  Organisatie: Organisatie: de Volksbank

  Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

  Periode:

  Type: Afstudeerstage

  Vergoeding:

  Meer stages