Stagiair Letselschade

Organisatie
Locatie
Almere
Opleidingsniveau
HBO
Periode
3 - 6 maanden
Type
Meeloopstage
Vergoeding
Marktconform
Deze stage is niet meer vacant

Wat ga je doen?

Je zult het letselschadeteam gaan ondersteunen. Binnen dit team worden op jaarbasis zo’n 1000 letselschadedossiers behandeld. Jij bent onderdeel van dit team en wordt ingezet bij de administratieve afhandeling van de letselschadedossiers, het doen van nader onderzoek bij schuldvraagdiscussies en het ook telefonisch te woord staan van klanten en wederpartijen die betrokken zijn bij een ongeval met een bij ons verzekerd voertuig.

Vereisten

Dit vragen wij:

Je bent een HBO student met een Juridische opleiding of een opleiding in de verzekeringsbranche/bankwezen en je wilt stage lopen bij de grootste auto leasemaatschappij van Nederland. Uiteraard heb je affiniteit met de autobranche en voldoe je aan onderstaande punten:

  • Je bent op zoek naar een meewerkstage voor minimaal 4 maanden en 16 - 40 uur per week.
  • Schriftelijke en mondelinge communicatie gaat je goed af.
  • Je kunt nauwkeurig en netjes werken.

Wie zijn wij: 

LeasePlan, de grootste leasemaatschappij ter wereld, pakt de voortrekkersrol in de wereld van mobiliteit. Ontwikkelingen als autodelen, verduurzaming, elektrische en zelfrijdende voertuigen vragen om flexibele en klantgerichte medewerkers. Binnen LeasePlan Nederland werken ruim 700 medewerkers hard en met veel plezier. Niet voor niets zijn we dit jaar weer uitgeroepen tot Top  

Dit krijg jij:

  • Een uitdagende stageplek waar geen dag hetzelfde is. Er zijn zoveel uitdagingen als dat jij aan kan, de grens bepaal jij!
  • Een mooie aanvulling op je CV. Je loopt immers stage bij de grootste leasemaatschappij van Nederland én Top Employer 2018.
  • Veel ruimte voor je eigen ideeën en inbreng voor verbetering of verandering.
  • Lidmaatschap van Young LeasePlan. Deze club organiseert lezingen, workshops en cursussen, maar ook sportieve evenementen en netwerkborrels
  • Vakinhoudelijke begeleiding en coaching én een passende stagevergoeding. 

Enthousiast?

Reageer dan snel en stuur direct je cv en motivatie. Vragen? Bel of app Linda Bohne op 06-12090206

Stage informatie

Organisatie: Organisatie: LeasePlan Bank

Locatie: Almere

Opleidingsniveau: $stage.educationLevel.name}

Periode: 3 - 6 maanden

Type: Meeloopstage

Vergoeding: Marktconform

Meer stages