Het CvB zoekt nieuwe partners onder bankiers

27 mei 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Het Centrum voor Bedrijfsopvolging (CvB) is vanwege uitbreiding op zoek naar nieuwe partners die willen toetreden tot hun maatschap. Om geschikte professionals te vinden is het CvB actief op zoek naar ervaren mensen binnen de bankensector. De gezochte kandidaat is bij voorkeur een financieringsdeskundige die weet hoe hij of zij een financieringsaanvraag moet indienen en weet wat nodig is om de aanvraag gefiatteerd te krijgen.

Uitbreiden
Het Centrum voor Bedrijfsopvolging adviseert, coacht en begeleidt ondernemers in het onoverzichtelijke en vaak emotionele traject van bedrijfsopvolging. Naast advisering bij familieopvolging, levert het CvB totaaladvies bij alle andere vormen van bedrijfsoverdracht binnen het MKB. Denk aan bijvoorbeeld aan overnames, Management Buy-Outs, Management Buy-Ins, bedrijfssplitsingen en samen- werkingsverbanden.

Centrum voor Bedrijfsopvolging

Als gevolg van het huidige succes en de kansen in de markt in Nederland heeft het CvB de strategische doelstelling gesteld om verder uit te breiden. Om deze expansie te realiseren is het CvB op zoek naar versterking van haar maatschap van op dit moment 12 personen. Zie de vacature Zelfstandig Partner Bedrijfsoverdracht voor meer informatie.