Karin Polman nieuwe directeur hypotheekverstrekker Florius

02 juni 2016 Banken.nl 1 min. leestijd

Karin Polman is per 1 juni 2016 benoemd tot nieuwe directeur van Florius. Na het vertrek van voormalig directeur Joost Hembrecht in oktober vorig jaar was Karin Polman al op interim basis verantwoordelijk voor het hypothekenlabel van ABN AMRO.

Polman is de afgelopen acht jaar manager geweest van e-Channels en heeft in korte tijd veel klantprocessen gemoderniseerd en vergemakkelijkt. Ze spreekt regelmatig op hypotheekcongressen. Naast oog voor technologische ontwikkelingen heeft ze een commercieel hart, goede contacten met het intermediair en oog voor wat de moderne hypotheekklant wil.

Karin Polman - Florius

Karin Polman: ‘De afgelopen acht maanden als ad interim directeur zijn mij goed bevallen. In de vaart van de technologie hebben we veel gemakken voor klant en adviseur gerealiseerd in korte tijd. Maar het werk is nog niet af. Ik wil met innovatieve, relevante concepten en moderne technologie Florius steeds dichter bij zowel de klant als de financieel adviseur brengen. Daar werk ik samen met mijn team hard voor.’